Retete pui

Interesant, Prostia în alimentaţie, Prostii online Trimite prin YM

Faceam o cautare pe Google dupa cuvintele “retete de pui” si am gasit o “metoda romaneaca” inteligenta de a optimiza un site pentru motoarele de cautare. Nu metoda in sine este interesanta, deoarece conform discutiei cu administratorul nostru, acea tehnica de optimizare este folosita de catre toti, dar textul ingenios scris in pagina respectiva si anume:

Am observat ca se cauta “retete de pui” si am creat aceasta pagina cu retete pui. Am creat aceasta pagina cu retete pui pentru ca vizitatorii nostri sa poata gasi retetele de pui de pe site-ul nostru.

Este un text care exprima intr-un mod cat se poate de sincer si direct motivul pentru care a fost creata pagina respectiva, care chiar ajuta la optimizarea ei si pagina in care se afla acest text, chiar se gasea la acea fraza de cautare. Cine stie, poate unii ar trebuie sa se invete de la persoana respectiva si sa nu practice exact aceleasi metode, dar sa se ascunda dupa nume mari si impunatoare.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostieretete de pui" si am gasit o "metoda romaneaca" inteligenta de a optimiza un site pentru motoarele de cautare. Nu metoda in sine este interesanta, deoarece conform discutiei cu administratorul nostru, acea tehnica de optimizare este folosita de catre toti, dar textul ingenios scris in pagina respectiva si anume: Am observat ca se cauta "retete de pui" si am creat aceasta pagina cu retete pui. Am creat aceasta pagina cu retete pui pentru ca vizitatorii nostri sa poata gasi retetele de pui de pe site-ul nostru. Este un text care exprima intr-un mod cat se poate de sincer si direct motivul pentru care a fost creata pagina respectiva, care chiar ajuta la optimizarea ei si pagina in care se afla acest text, chiar se gasea la acea fraza de cautare. Cine stie, poate unii ar trebuie sa se invete de la persoana respectiva si sa nu practice exact aceleasi metode, dar sa se ascunda dupa nume mari si impunatoare.">

Mai citiţi despre prostie...

 • Site de retete
  Ati vazut probabil mai multe site-uri de retete prin online. La o simpla cautare, o sa gasiti sute de site-uri, care prezinta mii de retete culinare despre tot felul de mancaruri, care mai de care.
 • Site-uri de retete
  Fara indoiala, traim in epoca (Internetului) site-urilor de retete. Toti, pornind cu cei mai mari si pana la cei mai mici, care au prins o carte de retete in mana, peste noapte au ajuns “bucatari”
 • Google translate – watermark
  Google translate, este o unealta utila, pentru a intelege rapid un text sau site, scris intr-o limba straina, dar faptul ca nu a ajuns inca la faza de “produs matur”, este vizibila si nu
 • Vreau sa slabesc sanatos
  Nu demult am publicat un articol despre fraza “Vreau sa slabesc”, dar acum este momentul sa atragem atentia si la alta fraza, vehiculata destul de des pe Internet, dar care are multe capcane: ”Vreau sa slabesc
 • Vaccin gripa porcina
  Ultima tendinta in domeniul bolilor ‘aparute din senin’ este gripa porcina. S-a creat peste tot o panica generala cu aceasta gripa. Unii cred, altii nu, pe altii nu-i intereseaza, dar un lucru este clar, aceasta

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.