Am depasit 200.000 de vizitatori unici pe zi!

Va informam cu drag si bucurie ca site-ul CulmeaProstiei.ro, primul si unicul site dedicat intelegerii prostiei atat la oameni cat si la alte vietuitoare de pe Pamant si din spatiu, doar la cativa ani de la lansare, a depasit cifra record de 200.000 vizitatori unici pe zi si a devenit sursa de informare si una dintre publicatiile de succes din domeniu.

Pe parcursul ultimului timp, CulmeaProstiei.ro a aratat curajul si a demonstrat ca nu este un site oarecare in care sa gasiti doar cazuri de prostie reala, pe CulmeaProstiei mai puteti gasi ocazional si femei goale, scandaluri, accidente si alte lucruri care fac pe oameni sa se simta putin mai bine raportat la situatia noastra actuala pe vremuri de criza.

Calitatea si importanta continutului prezentat pe CulmeaProstiei.ro a facut ca temele abordate aici sa fie comentate si sa fie preluate de catre cele mai mari publicatii, atat din tara, cat si de peste hotare, lucru care a facut ca site-ul CulmeaProstiei.ro sa ajunga chiar in fata lor si fie pe pozitia de lider. Cu aceasta ocazie dorim sa le multumim in mod oficial.

Primim in fiecare clipa atat mesaje de e-mail, comentarii de la vizitatori cat si transmisiuni din spatiu doar despre succesul nostru fenomenal. Suntem cei mai buni in domeniu si acest lucru face ca succesul nostru sa fie de neoprit.

Pe viitor ne propunem sa ne pastram pozitia de lider in domeniul prostiei si pe masura ce ne va cere rating-ul, promitem sa ne extindem sa prezentam mai multe cazuri interesante despre relatii distruse, amante, conflicte intre vecini, certuri pe strada, femei apetisante, etc.

Dragi vizitatori nu va faceti sperante desarte si stimati concurenti nu intrati in panica, nu este un comunicat de presa in adevaratul sens al cuvantului, in care se va investi ca sa fie mediatizat, este doar o gluma. S-au observat mai multe comunicate si afisari de cifre incorecte in ultimul timp (din cele mai obisnuite: asumari de lucruri care nu apartin autorilor,  cifre mult mai mari decat realitatea, minciuni sub diverse forme, etc.), incat am decis sa scriem si noi unul …. ca “de’ sa nu ramana omu’ in urma”.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Sondaj: Moralitate vs. Bani, prima evaluare

Dupa primele rezultate ale sondajului Moralitate versus Bani, numarul de voturi manifestat pentru moralitate si cel pentru bani (in cazul in care ar trebui facuta o alegere) este egal.

In contextul vremurilor de criza si intr-o lume predominanta a banilor, putem spune ca este chiar un rezultat incurajator si suntem un popor frumos la suflet (indiferent de pe ce parte a Prutului). In alt context, probabil Moralitate nu ar fi castigat decat vreo cateva voturi.

Bineinteles ca este prea devreme sa ne referim la un rezultat real si bineinteles ca acest rezultat nu se refera la toata polulatia, dar e placut sa aflam ca cititorii nostri au si alte preferinte.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Sondaj: Moralitate vs. Bani

Va mai propunem inca un sondaj, unde fiecare poate sa-si spuna alegerea, in cazul in care ar fi nevoit sa aleaga intre a fi om corect si a lua o anumita suma de bani.

Este simplu sa participati la sondaj. Selectati una dintre optiuni:

  • Moralitate
  • Bani

Dupa ce ati selectat optiunea, apasati butonul Vote. Dupa ce apasati butonul Vote, veti putea vedea si rezultatul sondajului pana in momentul acela.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Esti prost sau nu?

Zilele trecute CulmeaProstiei a lansat un sondaj (primul de altfel), unde fiecare poate sa-si exprime opinia proprie despre el, daca se considera prost sau nu. Cititorii nostri fideli si vizitatorii, trebuie sa raspunda la intrebarea: “Te consideri prost?“. S-au ales trei raspunsuri simple:Esti prost sau nu?

  • Da (ma cred prost)
  • Nu (nu ma cred prost)
  • Nu stiu (nu-mi dau seama daca sunt prost)

Este un sondaj anonim si un exercitiu de sinceritate, unde puteti sa va exprimati liber optiunea. De cand s-a lansat acest sondaj, deja am observat ca unii cititori au ales sa raspunda la acesta intrebare.

Pentru cei care inca nu l-au observat, acest sondaj poate fi gasit in partea dreapta a paginii, sub sectiunea “Vrei si tu?”. Este simplu sa va exprimati opinia. Selectati una din optiunile de mai sus si apasati butonul de confirmare a votului de sub aceste optiuni.

Poate parea un sondaj simplu la prima vedere, dar raspunsul corect la aceasta intrebare poate fi mult mai complicat. Pe parcursul sondajului, pe masura ce se vor strange suficiente voturi, vom incerca sa explicam unele lucruri legate de prostie si bineinteles sa tragem concluzii pe baza rezultatului obtinut.

Ca sa intelegem si mai bine concluziile, pe parcursul acestui sondaj, se vor mai explica unele concepte generale despre prostie. Avem speranta ca va fi distractiv si interesant.

Pentru intrebari si nelamuriri, folositi formularul pentru comentarii “Scrie o parere”, care se afla la sfarsitul acestui articol.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Se cauta tipa din parcare!

Pe o masina era afisat anuntul urmator:

Se cauta tipa din parcare!

Morala: daca intalniti femeia vetii voastre in parcare, verificati daca v-a dat corect numarul de telefon.

P.S. Daca cineva ‘se identifica’ in acest anunt, dati-ne un semn, poate va facem ‘lipeala’ pana la urma.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie