Utilizare

Trimite prin YM

Varianta scurtă

  1. Nu copiaţi, citiţi, o sa fie materialul aici şi mâine.
  2. Comentaţi la temă şi civilizat. Scrieţi lucruri inteligente, prostiile le scriu eu.
  3. Nu folosiţi cuvinte obscene (chiar dacă câteodată e greu să te abţii).
  4. Nu postaţi mesaje publicitare.
  5. Nu faceţi SPAM.
  6. Nu răspund pentru comentariile postate, dar nu ar trebui să se supere nimeni, o privire mai filozofică asupra problemei este mai bună pentru toată lumea. Nu uitaţi esenţa.
  7. Ce nu va fi conform regulamentului va fi modificat sau şters.

Varianta lungă

UTILIZAREA ACESTUI SITE IMPLICĂ ACCEPTAREA IMPLICITĂ A TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE UTILIZARE DESCRISE ÎN CONTINUARE ÎN TOTALITATE. ÎN CAZUL NEACCEPTĂRII A TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE UTILIZARE, NU UTILIZAŢI SITE-UL CURENT.

Conţinutul paginilor acestui blog sunt protejate de legile dreptului de autor. Utilizatorul este de acord că conţinutul acestui site (incluzând fără limitări software, textele, imaginile, logo-urile, design-ul) sunt protejate de legile dreptului de autor şi nu pot fi copiate, reproduse, distribuite, transmise sau publicate fără acordul expres în scris al CulmeaProstiei.ro.

Este interzisă scrierea/publicarea de texte/materiale cu conţinut adult sau interzis prin lege, publicarea de mesaje cu scop publicitar sau de tip SPAM. Este interzisă publicarea de mesaje cu o sintaxă necorespunzătoare, sau limbaj necivilizat (cuvinte vulgare, cuvinte obscene, mesaje cu conotaţie sexuală), mesaje care nu fac parte din discuţia în care a fost postat.

CulmeaProstiei.ro îşi rezervă dreptul de a nu accepta, a modifica sau şterge materialele care nu se încadrează în termenii de utilizare a acestui blog, inclusiv de blocare conturi utilizatori, adrese de IP, fără anunţare în prealabil.

CulmeaProstiei.ro şi afiliaţii ei nu sunt responsabili direct sau indirect de continutul postat pe site de utilizatorii inregistrati sau anonimi, textele fiind considerate pamflet. Eventualele incălcări vor fi semnalizate către administratorii acestui blog şi se vor şterge acele articole dacă este cazul şi dacă încalcă legislaţia în vigoare, cu marcajul la cererea cui a fost şters acel articol.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie