NOU: Comentarii folosind contul de Facebook

Am adaugat o facilitate noua pe CulmeaProstiei. De acum se poate comenta la articole folosind si contul de Facebook.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Tipul de femeie in tendinte…

Peste tot se anunta: “Anul acesta femeile brunete cu picioare lungi sunt cele mai cautate“.
In realitate: Blondele minione in continuare nu fac fata numarului in crestere de avansuri din partea barbatilor.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Am depasit 200.000 de vizitatori unici pe zi!

Va informam cu drag si bucurie ca site-ul CulmeaProstiei.ro, primul si unicul site dedicat intelegerii prostiei atat la oameni cat si la alte vietuitoare de pe Pamant si din spatiu, doar la cativa ani de la lansare, a depasit cifra record de 200.000 vizitatori unici pe zi si a devenit sursa de informare si una dintre publicatiile de succes din domeniu.

Pe parcursul ultimului timp, CulmeaProstiei.ro a aratat curajul si a demonstrat ca nu este un site oarecare in care sa gasiti doar cazuri de prostie reala, pe CulmeaProstiei mai puteti gasi ocazional si femei goale, scandaluri, accidente si alte lucruri care fac pe oameni sa se simta putin mai bine raportat la situatia noastra actuala pe vremuri de criza.

Calitatea si importanta continutului prezentat pe CulmeaProstiei.ro a facut ca temele abordate aici sa fie comentate si sa fie preluate de catre cele mai mari publicatii, atat din tara, cat si de peste hotare, lucru care a facut ca site-ul CulmeaProstiei.ro sa ajunga chiar in fata lor si fie pe pozitia de lider. Cu aceasta ocazie dorim sa le multumim in mod oficial.

Primim in fiecare clipa atat mesaje de e-mail, comentarii de la vizitatori cat si transmisiuni din spatiu doar despre succesul nostru fenomenal. Suntem cei mai buni in domeniu si acest lucru face ca succesul nostru sa fie de neoprit.

Pe viitor ne propunem sa ne pastram pozitia de lider in domeniul prostiei si pe masura ce ne va cere rating-ul, promitem sa ne extindem sa prezentam mai multe cazuri interesante despre relatii distruse, amante, conflicte intre vecini, certuri pe strada, femei apetisante, etc.

Dragi vizitatori nu va faceti sperante desarte si stimati concurenti nu intrati in panica, nu este un comunicat de presa in adevaratul sens al cuvantului, in care se va investi ca sa fie mediatizat, este doar o gluma. S-au observat mai multe comunicate si afisari de cifre incorecte in ultimul timp (din cele mai obisnuite: asumari de lucruri care nu apartin autorilor,  cifre mult mai mari decat realitatea, minciuni sub diverse forme, etc.), incat am decis sa scriem si noi unul …. ca “de’ sa nu ramana omu’ in urma”.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Sondaje: Rezultate intermediare

Cu bucurie observam ca primele noastre sondaje au trezit curiozitate si cititorii nostri au ales sa-si exprime parerea. Pana acum avem:

  • Te consideri prost?Nu predominant, adica persoanele care au ales sa-si exprime opinia nu se considera persoane proaste.
  • Moralitate vs. Bani – Surprinzator, dar optiunile exprimate pana acum pentru ambele variante sunt aproximativ la fel (se simte spiritul nostru balcanic).
Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Sondaj: Moralitate vs. Bani

Va mai propunem inca un sondaj, unde fiecare poate sa-si spuna alegerea, in cazul in care ar fi nevoit sa aleaga intre a fi om corect si a lua o anumita suma de bani.

Este simplu sa participati la sondaj. Selectati una dintre optiuni:

  • Moralitate
  • Bani

Dupa ce ati selectat optiunea, apasati butonul Vote. Dupa ce apasati butonul Vote, veti putea vedea si rezultatul sondajului pana in momentul acela.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie