Pericolele fumatului

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

La “agatat”…

Desi acest video este inscenat, ar trebui sa inspire putin “gurile mari”, care se ascund in spatele volanelor si sufera de “diaree verbala”…

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Masini: Accident la nunta

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Masini: Test esuat

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Ferrari, shaorma si societatea

Prima intrebare ar fi: “Ce au in comun trei lucruri total diferite?”. Ce pot avea in comun toate trei impreuna: o masina de lux, un aliment si o societate? La prima vedere nu multe, dar o sa va povestesc o intamplare recenta, care a parut, cel putin hazlie si nu prin lucrurile mai sus enumerate, ci prin forma lor de asociere.

Este foarte ciudat si interesant in acelasi timp, cum se formeaza o societate intr-un mediu orientat spre bani. Daca incerci sa te uiti cu “alti ochi” la lucrurile din jur, poti observa unele “anomalii”, care te pot amuza sau pune pe ganduri.

Acest articol este despre o intamplare recenta. Mergeam pe drum si la un moment dat observ un Ferrari rosu si frumos (dupa numere, parea recent cumparat), care a parcat pe marginea drumului (trecem peste faptul ca a parcat neregulamentar). Dupa ce s-a oprit masina, din ea au iesit doi tipi, imbracati in blugi si hanorace, care s-au indreptat spre trotuar. Prima idee, care mi-a venit in cap a fost: “ce oameni tineri si de succes, care se indreapta spre sediul bancii, amplasat aproape de ei, pe partea unde au parcat”. Am primit un “soc”, cand tipii respectivi, in loc sa continue visul meu frumos si sa intri in sediul bancii si sa efectueze “tranzactia secolului” sau orice altceva, s-au asezat frumos in coada mare de la shaormeria de alaturi.

De ce un “soc”? Pentru ca intr-un fel lucrurile nu se leaga. Sunt de acord ca oricine poate sa vrea o shaorma si nu este neaparat o problema sa stai la coada, dar totusi, o priveliste de tipul: Regina Angliei, care da cu matura prin casa sau sta in coada la shaormerie, cel putin te poate amuza.

In astfel de momente stai si te gandesti. Ferrari este pentru oricine sau poate este doar o masina supraestimata? Sa presupunem ca au castigat ei banii pentru acea masina, oare nu existau si alte lucruri pe care puteau cheltui o gramada de bani, decat pentru a te duce la shaormerie cu Ferrari? Sa presupunem, ca erau copii cuiva, dar parca la un anumit “nivel social” te-ai astepta la un altfel de comportament, ceva de genul “cluburi selecte”, “caviar si sampanie” sau cel putin “livrare shaorma la domiciliu” … sau pur si simplu se respecta zicala “Old habits die hard” (vechile obiceiuri dispar cu greu).

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie