Suntem portal!

Acum doi ani “culmea prostiei” a pornit ca un blog mic, un blog distractiv, dar distractiv in felul lui (cine stie, cunoaste), orienetat catre un anumit tip de oameni, care stiu sa inteleaga corect si sa infrunte cu un zambet pe buze “partea amara a vietii, care ne inconjoara zi de zi”.

In ultima vreme s-a constatat ca, termenul de “blog” nu este potrivit pentru acest site si ca limiteaza si nu ia in calcul lucrul cel mai de valoare: perosanele devotate, care contribuie si care ne viziteaza.

Acest site a devenit un loc unde din ce in ce mai multi vizitatori incep sa ne trimita intamplari “haioase in felul site-ului”, din care sunt create articole, care apoi sunt citite de catre vizitatorii nostri zilnici.

Suntem portal!De asemenea, comentariile voastre, fie bune sau rele, fie pozitive sau negative, toate sunt binevenite si acceptate, deoarece ele reprezinta o opinie si acea opinie trebuie exprimata, trebuie citita, trebuie analizata si trebuie discutata.

Prin faptul ca a devenit un “loc al mai multor persoane”, unde se poate de  discutat pe o gama foarte mare de subiecte, unele chiar “mai intepatoare”, am schimbat titlul site-ului in “portal“.

Va multumim din suflet tuturor celor care ati reactionat la mesajul nostru de apel si ati trimis intamplari din experientele voastre. De asemenea va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi, alaturi de aceasta “oaza”, unde puteti “s-o certati”, “s-o comentati” si “s-o puneti la punct” pe “prostie”, asa cum stiti voi cel mai bine.

Bineinteles ca a fost modificata conform cu noul statut si poezioara noastra de la slogan:

Sunt portalul cel mai tare,
Cu prostie tot sunt plin,
Hai sariti cu mic si mare,
In prostie sa lovim!

Va multumim!

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie