Cum se “fabrica” vedetele…

Poti fi oricine … trebuie doar sa ai setarile corecte pentru programul de procesare voce.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

“Fuga” in clipurile video

Un aspect care nu putea fi trecut cu vederea si care poate fi vazut in multe clipuri video este faptul ca personajele principale “se grabesc undeva”.

Va invitam sa vizionati si cateva exemple:

(fuga spre inaltimi)

(fuga inainte)

(fuga cu servieta)

… ne gandim ca ar mai putea fi si o provocare profesionala pentru cameraman. Va dorim distractie placuta!

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Tipul de femeie in tendinte…

Peste tot se anunta: “Anul acesta femeile brunete cu picioare lungi sunt cele mai cautate“.
In realitate: Blondele minione in continuare nu fac fata numarului in crestere de avansuri din partea barbatilor.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Promovare: Greselile ortografice “neintentionate”

Una dintre “metodele de criza” folosite cu succes pentru a promova o anumita publicatie, blog, televiziune, etc. este publicarea sau afisarea “accidentala” a unor texte cu greseli (titluri, articole, mesaje, etc.).

Criza financiara a lovit dur companiile la orice nivel si toti, indiferent de dimensiune, fac fata cu greu acestui fenomen. Daca la nivel declarativ, toti o duc foarte bine, atunci in realitate, lipsa de bani impune pe unii sa recurga la cele mai disperate metode pentru a acapara atentia vizitatorilor/spectatorilor si a crea audienta.

Probabil multi dintre voi ati observat deja aceste “greseli” in titluri sau in articole scrise “incorect” (cateva cuvinte de obicei), care in dependenta de educatia cititorului/spectatorului pot trezi indignare, dispret, nemultumire, etc.

De obicei, este o metoda de promovare eficienta in cazul publicatiilor/televiziunilor mai mari, deoarece in cazul companiilor mici, mai putin intereseaza pe cineva daca au gresit cu ceva. Este eficienta prin faptul ca indiferent daca se genereaza o barfa sau  indignare, mai multi vor afla si vor veni sa vada “ce prostii mai fac aia” si astfel se ajunge la o crestere de audienta.

Atentie la “greseli”, s-ar putea sa nu fie.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Cliseu: Afisarea “accidentala” a sanilor de catre vedete

A trecut Ziua Nationala, poate nu asa cum ne-am dorit toti, dar e a noastra si o s-o iubim si respectam asa cum este, poate cine stie … va fi si mai bine, dar nu inainte de a fi si rau.

Astazi, ca sa o luam mai incet dupa sarbatori, o sa vorbim despre ceva pe cat de lejer, pe atat de “aducator de autidenta” si anume … sanii. Sanii fac mininui in materie de audienta oriunde nu ar fi afisati. Este destul sa afisezi o pereche de sani si imediat vor sari atat “cunoscatori” care sa-i aprecieze sau sa-i critice, cat si “plictisiti”, care probabi s-au saturat de “atatia sani”. O sa punem si noi o poza “aducatoare de audienta”.

Cliseu: Afisarea accidentala a sanilor de catre vedete

Dupa cum se vede, nu s-a pus o poza reala (se gasesc destule pe Internet), dar este o poza care are ceva in comun cu celelalte poze si anume aici sanii tot sunt artificiali (pentru “cunoscatori”, chiar si dupa forma lor).

Am lamurit cum stau lucrurile cu sanii, acum sa revenim la cliseul: afisarea “accidentala” a sanilor de catre vedete (s-ar putea sa existe afisare accidentala si pentru “a cuceri” un barbat sau cel putin pentru a-l atrage in pat). Problema este simpla, daca tot sanii fac audienta … trebuie sa-i afisezi. Este foarte simplu pentru cineva care o imagine de “femeie care afiseaza sanii”, dar e mai greu s-o faci pentru cineva, care se prezinta cu o “imagine mai buna”. Pentru cazurile acestea, deja de cativa ani s-a inventat ceva interesantaccidentul. S-a observat cum mai multe vedete “accidental” afiseaza sanii (criza aceasta).

Metode de “afisare accidentala” sunt mai multe: o rochie cusuta prost, un model prost de rochie, un accident de dans, un moment de spontainetate, etc. Daca mai identificati metode, le puteti scrie la comentarii.

Apare o intrebare interesanta: exceptand pe cei, care folosesc astfel de situatii pentru autosatisfactie, de ce totusi unii barbati au tendinta de a se uita la sanii altor femei? De ce “alti sani sunt mai atractivi”? De ce unor barbati le plac sanii falsi? … sau poate si mai simplu: de ce barbatii se uita dupa sani?

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie