O aterizare ratata cu avionul

Accidente, Avioane Trimite prin YM

O aterizare rata cu avionul, se pare ca cineva nu a fost atent la scoala sau pur si simplu a fost emotionat, in ambele cazuri sigur nu asa se aterizeaza un avion.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Programatorii, avionul si aterizarea
  Ce se primeste cand programatorii lucreaza dupa un dead-line strans si trec cu vederea ‘micile greseli’ din liniile de cod … o aterizare ‘nesigura’ cu avionul de test
 • Aterizare foarte periculoasa cu avionul
  Ce inseamna un pilot de avion experimentat, care s-a riscat la o aterizare periculoasa, dar increzut in el pana intr-un punct … pana in punctul in care a stiut sa renunte la timp.
 • Un helicopter la apa
  Intentia buna, nu tot timpul se termina cu bine … mai ales cand doresti sa tractezi o barca cu un helicopter si nu ai fost prea atent la scoala cand se perdau cursurile de pilotaj.
 • Zbor spectaculos la joasa altitudine
  Un zbor spectaculos cu un avion de lupta la joasa altitudine … pare periculos
 • Anunt de inchiriere spatii comerciale
  Nu poti sa nu treci pe langa un anunt pentru inchiriere spatii comerciale, cum este cel din imaginea de mai jos si sa nu-l observi (probabil este ultimul racnet in marketing).

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.