Viteza mare, dar calitati de condus mai slabe

Accidente, Automobile Trimite prin YM

Masina sport, viteza fenomenal de mare, stil de condus pentru un adevarat sofer de curse … dar pana intr-un moment, cand trebuie sa ia o curba cum trebuie Viteza mare, dar calitati de condus mai slabe … este o gluma, in sport toti sunt predispusi greselilor.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Sofer de TIR inconstient, politist pe faza
  Ce se intampla cand un sofer de TIR conduce inconstient cu o viteza foarte mare pe drum public si la un moment dat intalneste un alt camion in fata lui, care merge cu viteza regulamentara?
 • Cum sa nu aterizezi un planor
  Cum sa nu aterizezi un planor … cred ca viteza de aterizare a scazut prea mult in curba
 • Masini “muscle car”
  Pentru multi deja ne este cunoscuta, categoria de masini “muscle car“. Acest tip de masini, au motoare foarte puternice, pentru singurul scop de a porni cat mai rapid din loc si a accelera la o
 • Accident cumplit la curse de masini
  Este poate cel mai cumplit accident vazut la o competitie cu masini. Trebuie de recunoscut totusi ca acest sport (drag race) are unele probleme cu siguranta pilotilor, chiar si daca persoana in cauza a
 • Condus masina de formula 1
  Cum este sa conduci o masina de formula 1 (vedere din carlinga). Pentru cei interesati, sunt afisati si parametrii de condus. Nu incercati acest lucru acasa !

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.