Lectie de condus masina

Automobile Trimite prin YM

O adevarata lectie de condus masina, luand in calcul ca soferii schimba parametrii masinii in timp real spre deosebire de o masina simpla, care are ESP, ABS, etc. … bineinteles ca, doar pe pista de circuit Lectie de condus masina

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Cum sa nu conduci o masina sport
  Cum sa nu conduci o masina sport … si cel mai important la o cursa auto, trebuie sa stai pe pista
 • Accidente auto la competitii
  Competitiile auto pun presiune si solicita foarte mult soferii. Inevitabil in conditii de presiune si stres, greselile sunt inevitabile si consecintele pot fi ‘dureroase’. Finlanta este o tara in care condusul sportiv poate fi comparat  cu
 • Condus masina de formula 1
  Cum este sa conduci o masina de formula 1 (vedere din carlinga). Pentru cei interesati, sunt afisati si parametrii de condus. Nu incercati acest lucru acasa !
 • Cum se incalzesc cauciucurile
  In contunuare veti vedea cum se incalzesc cauciucurile inainte de o cursa cu masina pe un circuit. Pacat ca aceasta ‘incalzire’ a terminat cursa inainte de a se incepe .
 • E timpul sa cumperi!
  “E timpul sa cumperi!” … un anunt hazliu de altfel, luand in calcul contextul (vezi imaginea).

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.