Bula la scoala

Bancuri cu Bulă Trimite prin YM

La scoala la bula a venit o fata noua si bula nu stia ce sa faca ca sa i vda chiloti. A doa zi bula ia zis:
-Vrei sa castigi 10 lei?
-Da
-Tii dau daca te urci in copac si imi dai marul ala.
Fata sa urcat si bula sa uitat la ea sub fusta. Cand a ajuns fata acasa ia zis la mamasa:
-Mamica, mamica mia dat bula 10 lei pentru ca iam luat un mar din copac.
-Esti proasta? El tea facut sa te urci in copac ca sa iti vada chilotii.
-Nu ia vazut mamica pentru ca nu iam avut.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Cocosul, gainile si dilema
  Mamico, mamico, am vazut cocosul pe gaina de zece ori azi dimineata! - Du-te si spune-i lui taticu, el o sa inteleaga…… - Taticule, mi-a zis mamica sa iti spun ca am vazut cocosul pe gaina de
 • Bula, blestemul si familia
  Prima zi: Bula arunca hartii in clasa: Profesoara: Bula, tu arunci hartii? Bula: Nu, doamna profesoara… sa moara mama daca eu arunc hartii ! Ajunge Bula acasa – maica-sa moarta. A doua zi: Bula iar arunca hartii prin clasa. Profesoara:
 • Despre medicamente, la scoala
  La scoala, profesoara face o testare printre elevi: - Vreau sa-mi spuneti nume de medicamente pe care le cunoasteti si pentru ce se folosesc fiecare. Copii, cu mana pe sus: Ionica: ASPIRINA, pentru raceala. Maria: ALGOCALMIN, pentru dureri. Bula:
 • Blonde in tren
  Doua blonde calatoresc cu trenul. In compartiment calatoreste cu ele un barbat mai in varsta, cu barba. Sopteste una la alta: - Uita-te! Asta-i Mircea cel Batran… - Esti proasta. El e mort de vreo 6-700 de ani. In acel
 • Sexul si burta…
  Gigel catre mamica: -Mamico, ce faci goala pe taticul? -Sar pe el ca sa-i desumflu burta. -Te obosesti de pomana! In fiecare dimineata, vine vecina, ingenuncheaza si i-o umfla la loc.

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.