Alinuta in padure

Bancuri cu Alinuta Trimite prin YM

Se duce Alinutza la padure… Era un pic racita si se intalneste cu lupul. Acesta ii propune sa ii faca o injectie cu ce are el in pantaloni. Isi face lupul treaba si pleaca… Alinutza fericita se duce sa adune ciuperci. Trece muma- padurii pe acolo si o intreaba:
-Ce ai mai Alinutza, ca mai devreme erai asa de bolnava si suparata..
-Mi-a facut lupul o injectie cu ce are el in pantaloni si mi-a trecut.
-Fir-ar el al dracu` sa fie, mie mi-a zis ca e suzeta…..

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Alinuta curioasa
  Intro zi Alinutza  o intreaba pe mama ei : Alinutza: ?Mami eu cum am venit pe lume ? Mama : Te-a adus barza ! Alinutza : Dar Inel de la etajul 3 cum a venit pe lume ? Mama
 • Alinuta la spovedanie
  Merge Alinutza la spovedit .Peste cateva minute preotul o intreaba: -Alinutza, esti fecioara? La care alinutza: -Nu! Nu! Balanta..
 • Ardelenii si sexul
  -  Ia zi-mi mie ma, Gheorghe, tie ce-ti place mai mult, Craciunu’ sau sexu’? -Apoi ma, Ioane, parca-mi place mai mult Craciunu’. - Fir-ar ma, Gheorghe, cum asa?! -Apoi, parca-i mai des, ma.
 • Bula in armata
  Merge Bula in armata, iar capitanul, mai smecher din nastere, ii zice: - Bula, du-te pana la piatra aia de departe si spune-mi daca sunt acolo! Bula executa, se intoarce transpirat si zice: -Permiteti-mi sa raportez: Da, sunteti
 • Dilema
  Doi poliţai discută: - De ce îţi tot freci mîinile? - Că mi-e frig… - Da’ de ce nu-ţi bagi mîinile în buzunar? - Acolo mi-s mănuşile.

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.