Ardelenii si tehnica

Bancuri cu ardeleni Trimite prin YM

Doi ciobani stăteau pe cîmp cu oile. La un moment dat, vin nişte specialişti, cu nişte aparate sofisticate, şi încep să verifice temperatura solului, ca să ştie cînd să planteze porumbul. Cei doi ciobani, nedumeriţi de ce se întîmpla, se duc şi-i întreabă ce fac. La care specialiştii le spun că măsoară temperatura solului. La care unu’ dintre ciobani răspunde:
- Păi bine, mă, acum 150 de ani, stră-stră-bunicul meu măsura temperatura cu fundul. Îşi dădea jos izmenele şi se punea cu curul pe pămînt, şi aşa ştia dacă să planteze porumbul sau nu… Vedeţi voi, ce făcea el acum 150 de ani cu curul voi faceţi acum cu capul.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Ardelenii si tehnica
  Ştiţi ce au făcut ardelenii cînd au văzut prima dată un vapor? Au băgat capul sub apă să-i vadă roţile…
 • Moldoveanul, olteanul şi ardeleanul
  Un moldovean, un oltean si un ardelean stateau la un foc de tabara si se laudau. -moldoveanul: acu 2 saptamani a coborat un urs de pe munte si a atacat oile la stana, a rupt cainii…
 • Alinuta la joaca
  Alinuta, daca nu te mai joci cu bunicul, strange oasele si pune-le inapoi in dulap.
 • O tunsoare proasta
  Pentru cine are mult timp liber sa experimenteze si nu tine neaparat sa aiba o tunsoare “normala”, folosind o pereche de foarfece, poate face orice din capul lui
 • Alinuta vrea joaca
  - Mama, as putea sa ma mai joc o data cu bunicul? - Bine, bine ! Dar sa fie ultima data cand il dezgropam.

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.