Blonda inteligentă

Bancuri cu blonde Trimite prin YM

O blonda se adreseaza unei brunete:
- Cine spune ca sunt inculta face o mare eroare! De curand am fost angajata la un Centru de reactivi izopropanici nucleari cuantificati si trifazati pentru crestomatie purulenta semantica.
- Si ce faci acolo?
- Pazesc reactivii izopropanici cuantificati, pentru ca se fura ca-n hiperglomeratiile clorofiliene angiospermice si gimnospermice perene, carora voi, brunetele, le spuneti codru’   …

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Blonda la control
  B-buna ziua domnule doctor. D-buna ziua,cu ce va pot fi de folos? B-domnule doctor, din cand in cand,imi apar doua pete verzi intr-e picioare,sus langa pasarica. Ce credeti ca ar putea fi? Doctorul o consulta, si o intreaba: D-aveti
 • Blondele la semafor
  I: – De ce danseaza blondele la semafor ??? R: – Cred ca-i discoteca!!!
 • Blonde la informatii
  Suna blonda la CFR: -Imi spuneti va rog cat face trenul din Targu-Mures pana in Bucuresti? -O secunda…. -Multumesc!!!
 • Despre medicamente, la scoala
  La scoala, profesoara face o testare printre elevi: - Vreau sa-mi spuneti nume de medicamente pe care le cunoasteti si pentru ce se folosesc fiecare. Copii, cu mana pe sus: Ionica: ASPIRINA, pentru raceala. Maria: ALGOCALMIN, pentru dureri. Bula:
 • Replica blondei
  Î: Unde are o blonda ficatul??? R: Cum intri pe stinga. Replica unei blonde destepte la intrebare: Fraiere, eu il am pe dreapta ca-mi place pe la spate!!!

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.