Blondele la barfa

Bancuri cu blonde Trimite prin YM

Doua blonde stateau de vorba:
- Te-ai uitat vreodata in ochii sotului tau in timp ce faceai sex???
- Da.
- Si ce mutra avea?
- Statea in usa ca prostul!…

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Blondele discuta
  Doua blonde stateau de vorba; una dintre ele o intreaba pe cealalta: - Draga, tu cand faci dragoste, vorbesti cu sotul tau ? - Da, daca ma suna!!
 • … despre un betiv la bar
  Un betiv la un bar comanda primul pahar. Apoi al doilea, al treilea…la al cinspelea se hotareste sa se opreasca. Cand se ridica de pe scaun sa plece cade pe jos. - Drace, ce m-am imbatat!
 • Doua blonde
  Doua blonde ies dintr-un bar.  Una zice: - eu am uitat sa ma pish Cealalta zice: - lasa, fata ca te invat eu!!!
 • Doi ardeleni batrani
  Doi batrani stau de vorba pe marginea santului. - Ma, Ioane, mi se pare mie sau te-ai partait? - Ba, eu nu! - Da` atunci cine? - Cainele. - Da`cainele nu-i aici. - Las` ca vine el.
 • Blonde casnice
  In prima lor zi de la casatarie o blonda ii zice sotului: Barbate e defecta instalatia sanitara de la baie. Sotul..da ce sunt eu instalator? A doua zi…. Barbate, e defect televizorul…. Sotul… da ce sunt eu, depanator? A treia

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.