Blondelel la bucatarie

Bancuri cu blonde Trimite prin YM

I: – De ce nu stiu blondele sa faca supa la plic ??
R: – Pentru ca nu inteleg cum incape un litru de apa intr-un pliculet asa mic..

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Aur pentru paine…
  Intr-o lume in care miliardarii nu mai stiu ce sa faca cu banii, mai exista si asa ceva, oameni simpli schimba aur pe o bucata de paine ca sa nu moara de foame.
 • o blonda la concurs
  O blonda vrea sa demonstreze ca blondele sunt destepte.Se duce la un concurs de cultura generala : Prezentatorul : Cat face 2 ori 2 ?! Blonda : 2. Blondele din public : Mai dati o sansa !!! Prezentatorul :
 • Blonde in vacanta
  Trei blonde au mers in vacanta la un hotel care avea cateva camere unde se aflau barbati  “disponibili”. Pe fiecare usa scria nationalitatea si lungimea… Merg blondele la prima usa: francez, 25cm. Se bucura blondele dar
 • Alinuta nu vrea sa manance
  Alinuta:Mama nu imi place supa rosie!!! Mama:Taci  si mananca ca avem doar o data pe luna!!!
 • Team building
  Un prieten mi-a transmis un banc, care m-a facut sa rad foarte mult: Daca intr-un grup mare de persoane 2 se gandesc la sex si restul la mancare, este nunta. Daca intr-un grup mare de persoane

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.