La ginecolog

Bancuri cu blonde Trimite prin YM

Se duc la ginecolog: o bruneta, o roscata si o blonda. Toate vroiau sa vada ce vor naste. Prima iese bruneta:
- Eu o sa am baiat pentru ca am stat deasupra
Iese roscata:
- Eu o sa am fata pentru ca am stat dedesupt
La care blonda speriata:
- Vai de mine, eu o sa am ied … am stat capra.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • La detectorul de minciuni
  O blonda, o bruneta si o roscata sunt la detectorul de minciuni. Bruneta spune:-Ma gandeam ca sunt cea mai frumoasa femeie din lume-”Bip” Roscata zice:- Ma gandeam ca sunt cea mai frumoas “Bip” Blonda :Ma gandeam “Bip”
 • Blonde la inot
  O blonda,  o roscata si o bruneta sunt pe un vapor. Acesta se scufunda. Erau 25 de km pana la mal. Roscata inoata 10 km, oboseste si se ineaca. Urmatoarea merge bruneta. Inoata 18 km.
 • Puterea blondelor
  Atacul de cord si atacul cerebral stau pe gardul cimitirului. Pe linga ei trece o bruneta frumoasa.  Cele doua atacuri vor sa se dea la ea, insa atacul de cord ajunge primul la ea. Dupa
 • Sfat pentru blonde
  Q: Ce sfat primeste de la mama ei o blonda care iese la o intalnire cu un baiat? A: Daca nu esti in pat pana la 12, vino acasa !!!
 • Blonde vopsite in brunete
  O blonda care s-a saturat sa rida toata lumea de ea se vopseste bruneta, isi schimba numele si pleaca din oras. Pe drum vede un cioban cu o turma de oi. Ce se gindeste ea:

despre “La ginecolog”

CulmeaProstiei.ro nu răspunde de comentariile publicate la articole. Responsabilitatea pentru fiecare comentariu publicat aparţine autorului comentariului, acord exprimat implicit la publicarea fiecărui mesaj.

 1. 1
  vali

  facem noi glume despre blonde, da pana la urma ajungem tot la ele ;) tare bancul :)

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.