Tratament naturist impotriva gripei porcine

Bancuri cu gripa Trimite prin YM

S-a gasit pana la urma un tratament naturist impotriva gripei porcine.

Potiunea magica de prune

Ingrediente
100 g zahar, 5 g piper boabe+boabe suplimentare, 1 l tuica naturala de prune.

Mod de preparare
Se amesteca zaharul, tuica si piperul. Se tine vasul acoperit pe foc numai pana cand da in clocot. Se toarna fierbinte in cesti cu 7 boabe de piper.

Mod de administrare
Se administreaza pe cale orala o ceasca de tuica fiarta de maxim 50ml. Daca simptomele de gripa porcina sunt mai accentuate se poate administra o doza de soc reprezentand doua cescute cu tuica fiarta. Tratamentul se repeta din 6 in 6 ore pana cand gripa porcina dispare.

Contraindicatii
A nu se lasa ibricul cu tuica fiarta la indemana copiilor si betivilor. Nu suplimentati doza de soc pentru ca, de la zahar, veti avea dureri de cap si nu vor trece cu algocalmin!

Recomandari
Se recomanda tratamentul in grup de preferat cu vecinii sau cu prietenii.

P.S. Acest articol este un pamflet. Daca aveti simptome ale gripei porcine, va rugam sa va adresati la medic. Daca ati folosit mai mult din potiunea magica de prune, nu uitati sa lasati ibricul si ceasca acasa.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Vaccin gripa porcina
  Ultima tendinta in domeniul bolilor ‘aparute din senin’ este gripa porcina. S-a creat peste tot o panica generala cu aceasta gripa. Unii cred, altii nu, pe altii nu-i intereseaza, dar un lucru este clar, aceasta
 • Un camion a strivit o masina
  Ce se intampla cand nu respecti regulile de circulatie si nu acorzi prioritate celor care vin din fata? Si daca este un camion? Si daca acel camion incearca sa te evite cat poate, dar tot
 • Doua blonde
  Doua blonde ies dintr-un bar.  Una zice: - eu am uitat sa ma pish Cealalta zice: - lasa, fata ca te invat eu!!!
 • Blonda in hotel
  O blonda se duce la un hotel sa-si ia o camera peste noapte. Receptionerul ii spune ca nu mai are decat un pat liber, dar cu trei barbati in camera. Fiind iarna si neavand unde sa
 • Fel de mancare pentru criza
  CulmeaProstiei a inventat un nou fel de mancare special pentru criza! Faptul ca nu costa aproape nimic, face acest fel de mancare sa fie accesibil si in ‘trend’. Faptul ca poate ocupa orice forma, face

despre “Tratament naturist impotriva gripei porcine”

CulmeaProstiei.ro nu răspunde de comentariile publicate la articole. Responsabilitatea pentru fiecare comentariu publicat aparţine autorului comentariului, acord exprimat implicit la publicarea fiecărui mesaj.

 1. 1
  Laurentiu

  Un subiect trist, dar o solutie draguta … nu stiu daca si cu adevarat eficienta :)

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.