Craciun Fericit!

Felicitari Trimite prin YM

Va dorim un Craciun fericit alaturi de cei dragi, plin de belsug, bucurie si binevointa. Sa fiti sanatosi, sa reusiti in ceea ce va propuneti si sa va bucurati de cat mai multe evenimente frumoase. Si pentru ca sarbatorile sa fie si mai frumoase, va oferim o splendida felicitare animata.


Sursa: Felicitari Slabute.ro

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie Sursa: Felicitari Slabute.ro">

Mai citiţi despre prostie...

 • Craciun fericit!
  Va dorim un Craciun fericit alaturi de cei apropiati!
 • Va dorim un Paste fericit!
  Va dorim un Paste fericit alaturi de cei dragi!
 • Va dorum un Paste Fericit!
  Dragi cititori! Va dorim sa petreceti sarbatorile de Paste alaturi de cei dragi in armonie, fericire si bucurie. Fie ca aceasta sarbatoare, pe langa armonia si dragostea din familie, sa va aduca aminte si de
 • Va dorim un Craciun Fericit!
  Va dorim ca de acest Craciun sa-l primiti pe Iisus in ieslea inimii voastre, iar in Noul An sa ploua peste voi cu binecuvantari ceresti! Craciun Fericit!
 • Va felicitam cu 8 Martie!
  Dragi reprezentante ale sexului frumos, va felicitam cu aceasta frumoasa sarbatoare si va dorim sa fiti frumoase, iubite, apreciate si norocoase!

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.