Dan Balan, beat la concert

Prostie in showbiz Trimite prin YM

Ce poate face succesul din oameni …

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Nou în televiziune
  Cine nu ştie televiziune, mai bine sa nu facă … deloc. Uitaţi-vă şi voi, nu mai comentez … nu am ce. Le doresc un pic de minte, că succesul o sa vină de la sine.
 • Cum se conduce in China
  China este renumita prin numarul de locuitori. La un asa numar mare de oameni si implicit automobile, traficul prin orasele mari, poate deveni o adevarata provocare.
 • Saracia extrema
  In contextul in care exista oameni super-bogati pe glob, cum poate sa existe asa ceva? Stai si te gandesti, la ce-i folosesc mega-miliardele unei persoane? … parca un miliard ar parea de ajuns.
 • Cel mai mare escavator
  Cel mai mare escavator functioneaza in Germania si inlocuieste 40000 de oameni. Bineinteles ca iarasi o sa facem abstractie de dezastrul ecologic creat de aceste masinarii, care poate fi observat in unele poze cu acest
 • Ce se poate intampla daca iai steroizi?
  Ce se poate intampla daca iai steroizi? Pai filmuletul urmator explica destul de multe si fara vorbe. Nu luati porcarii si va intoxicati organismul, o mancare sanatoasa si exercitii regulate, poate nu te face cel

despre “Dan Balan, beat la concert”

CulmeaProstiei.ro nu răspunde de comentariile publicate la articole. Responsabilitatea pentru fiecare comentariu publicat aparţine autorului comentariului, acord exprimat implicit la publicarea fiecărui mesaj.

 1. 1
  Serii

  un muzon bun vini dupa o vadeari di sei cari trebu ;)

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.