“Fuga” in clipurile video

Prostie in showbiz Trimite prin YM

Un aspect care nu putea fi trecut cu vederea si care poate fi vazut in multe clipuri video este faptul ca personajele principale “se grabesc undeva”.

Va invitam sa vizionati si cateva exemple:

(fuga spre inaltimi)

(fuga inainte)

(fuga cu servieta)

… ne gandim ca ar mai putea fi si o provocare profesionala pentru cameraman. Va dorim distractie placuta!

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Cum se incalzesc cauciucurile
  In contunuare veti vedea cum se incalzesc cauciucurile inainte de o cursa cu masina pe un circuit. Pacat ca aceasta ‘incalzire’ a terminat cursa inainte de a se incepe .
 • Cum se distreaza marinarii pe furtuna
  Cum se distreaza marinarii pe furtuna cu o nava de transport … o distractie destul de extrema de altfel
 • Cum se conduce in China
  China este renumita prin numarul de locuitori. La un asa numar mare de oameni si implicit automobile, traficul prin orasele mari, poate deveni o adevarata provocare.
 • Va dorum un Paste Fericit!
  Dragi cititori! Va dorim sa petreceti sarbatorile de Paste alaturi de cei dragi in armonie, fericire si bucurie. Fie ca aceasta sarbatoare, pe langa armonia si dragostea din familie, sa va aduca aminte si de
 • Cum se conduce in Vietnam
  Daca in India si in China, parea complicat de condus cu masina prin oras, atunci in Vietnam, poate nu sunt chiar atat de multe masini, dar si sa mergi cu motocileta poate fi o provocare

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.