Site-uri de retete

Interesant, Prostia în alimentaţie, Prostii online Trimite prin YM

Fara indoiala, traim in epoca (Internetului) site-urilor de retete. Toti, pornind cu cei mai mari si pana la cei mai mici, care au prins o carte de retete in mana, peste noapte au ajuns “bucatari” pe Internet. Fiecare se lauda cu numarul mare de retete (fara sa specifice vreo sursa) pe care le are si se “plange” cum celalalt i-a furat “retetele lui”.

Interesant este faptul ca nici un “geniu bucatar” (cu unele exceptii) nu are retetele lui proprii si totusi o sa vezi o multime de “plangaciosi”, care cer drepturi de autor. Nivelul de disperare la care s-a ajuns la noi este mare, banii pun o presiune imensa pe companiile de publicitate on-line si nivelele de ipocrizie la care se ajunge, cateodata trece de nivelul alarmant si ajunge la nivele de tipul: haios, ridicol, penibil, hazliu, etc.

La prima vedere ai impresia ca sunt doar “site-uri mici”, dar daca stai sa studiezi atent, in spatele site-urilor mici se ascund chiar unele firme mari de media, care nu-si permit sa faca SPAM direct si atunci creaza site-uri de acest gen, pe care le folosesc ca metode alternative de promovare si pentru a-si pastra “aparenta numelui”.

Indiferent de ce se intampla, din “cearta cronica” a proprietarilor de site-uri cu retete, pana la urma afisarile merg si cei care reusesc sa faca SPAM cel mai bine, aceia incaseaza cei mai multi bani. Bineinteles ca pentru vizitatori exista riscul ca in procesul de copy/paste din carte (sau de la site-ul concurent) sa apara probleme la scrierea unor retete, dar daca sunteti destul de atenti si va adaptati, cine stie, poate chiar o sa gatiti o tocanita buna dupa retetele lor.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Site de retete
  Ati vazut probabil mai multe site-uri de retete prin online. La o simpla cautare, o sa gasiti sute de site-uri, care prezinta mii de retete culinare despre tot felul de mancaruri, care mai de care.
 • Retete pui
  Faceam o cautare pe Google dupa cuvintele “retete de pui” si am gasit o “metoda romaneaca” inteligenta de a optimiza un site pentru motoarele de cautare. Nu metoda in sine este interesanta, deoarece conform discutiei
 • Reclama pe site-uri
  Nu rareori sunt cazurile când la vizitarea unor site-uri web vi se arată tot felul de banere cu reclamă pe ele, colorate, frumoase şi animate, pline de mesaje de genul ‘Veniţi la noi’ sau ‘Cumpăraţi
 • Cumparare colectiva sau … in grup
  Odata cu evolutia societatii noastre (nu o sa concretizam si in ce directie), tot mai multe (si diverse) lucruri au inceput sa se faca in grup. Inca din timpul omului preistoric exista turma umana, sau mai
 • Pentru ala cu SPAM-ul “Loturi de teren la mare”
  De vreo luna, cel putin, tot primesc in cel mai “insistent” mod tone de mesaje e-mail cu “Loturi de teren la mare“. Daca e s-o abordez “romaneste” si sa merg pe ideea ca “mici abateri

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.