Cliseu: Afisarea “accidentala” a sanilor de catre vedete

Interesant, Prostie in showbiz, Prostie socială Trimite prin YM

A trecut Ziua Nationala, poate nu asa cum ne-am dorit toti, dar e a noastra si o s-o iubim si respectam asa cum este, poate cine stie … va fi si mai bine, dar nu inainte de a fi si rau.

Astazi, ca sa o luam mai incet dupa sarbatori, o sa vorbim despre ceva pe cat de lejer, pe atat de “aducator de autidenta” si anume … sanii. Sanii fac mininui in materie de audienta oriunde nu ar fi afisati. Este destul sa afisezi o pereche de sani si imediat vor sari atat “cunoscatori” care sa-i aprecieze sau sa-i critice, cat si “plictisiti”, care probabi s-au saturat de “atatia sani”. O sa punem si noi o poza “aducatoare de audienta”.

Cliseu: Afisarea accidentala a sanilor de catre vedete

Dupa cum se vede, nu s-a pus o poza reala (se gasesc destule pe Internet), dar este o poza care are ceva in comun cu celelalte poze si anume aici sanii tot sunt artificiali (pentru “cunoscatori”, chiar si dupa forma lor).

Am lamurit cum stau lucrurile cu sanii, acum sa revenim la cliseul: afisarea “accidentala” a sanilor de catre vedete (s-ar putea sa existe afisare accidentala si pentru “a cuceri” un barbat sau cel putin pentru a-l atrage in pat). Problema este simpla, daca tot sanii fac audienta … trebuie sa-i afisezi. Este foarte simplu pentru cineva care o imagine de “femeie care afiseaza sanii”, dar e mai greu s-o faci pentru cineva, care se prezinta cu o “imagine mai buna”. Pentru cazurile acestea, deja de cativa ani s-a inventat ceva interesantaccidentul. S-a observat cum mai multe vedete “accidental” afiseaza sanii (criza aceasta).

Metode de “afisare accidentala” sunt mai multe: o rochie cusuta prost, un model prost de rochie, un accident de dans, un moment de spontainetate, etc. Daca mai identificati metode, le puteti scrie la comentarii.

Apare o intrebare interesanta: exceptand pe cei, care folosesc astfel de situatii pentru autosatisfactie, de ce totusi unii barbati au tendinta de a se uita la sanii altor femei? De ce “alti sani sunt mai atractivi”? De ce unor barbati le plac sanii falsi? … sau poate si mai simplu: de ce barbatii se uita dupa sani?

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostiesanii. Sanii fac mininui in materie de audienta oriunde nu ar fi afisati. Este destul sa afisezi o pereche de sani si imediat vor sari atat "cunoscatori" care sa-i aprecieze sau sa-i critice, cat si "plictisiti", care probabi s-au saturat de "atatia sani". O sa punem si noi o poza "aducatoare de audienta"...">

Mai citiţi despre prostie...

 • Frumusete sau iluzie?
  Suntem cu totii obisnuiti deja sa vedem prin reviste, ziare sau la televizor vedete, care arata perfect si ne fac sa ne simtim poate mai putin atragatori la simpla vedere a lor. Este cazul si
 • Promovare: Greselile ortografice “neintentionate”
  Una dintre “metodele de criza” folosite cu succes pentru a promova o anumita publicatie, blog, televiziune, etc. este publicarea sau afisarea “accidentala” a unor texte cu greseli (titluri, articole, mesaje, etc.). Criza financiara a lovit dur
 • Steroizi, rau pentru sanatate
  Multi barbati presati de ‘standardul’ actual recurg la lucruri prostesti ca sa se afle ‘in rand cu lumea’. Din pacate, de multe ori se arunca irational si fara a gandi. Prea usor se accepta ideile:
 • Blogerii clovni sau clovneri
  Nu, nu este vorba de toti blogerii si de toata blogosfera din Romania dupa cum multi probabil s-ar aprinde, ci doar despre o mica parte din blogeri, care sustin sus si tare una si fac
 • Mimarea orgasmului … pardon, succesului
  Dupa cum spune si titlul, nu este vorba despre ceva de natura sexuala, ci despre ceva de natura comerciala, cu toate ca de multe ori, acestea tind sa aiba in comun unele lucruri. Pentru cei care

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.