Accidente la inaugurarea de nave maritime

Accidente, Distractiv, Filmuleţe, Prostii nave maritime Trimite prin YM

Daca vreodata va decideti sa va duceti inaugurarea unei nave maritime, aveti grija sa stati mai departe, niciodata nu se stie unde poate merge prost.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Ridicare greutati, periculos
  Daca v-ati apucat de ridicare greutati si vreti sa va duceti la vreun campionat, aveti grija la juriu. P.S. Cred ca sportivul ar trebui sa bata mai putin din talpi si sa faca mai multe exercitii.
 • Accident cu greutati la sala de forta
  Morala din filmuletul de mai jos este: cand va duceti la o sala de forta sa faceti fitness si vreti sa ridicati o greutate mai mare decat credeti ca va puteti permite, alegeti-va cu grija
 • Zbor periculos cu helicopterul
  Maiestria in zbura cu un helicopter este de apreciat, dar pana in momentul in care ceva poate merge foarte prost. De data aceasta pare sa fi mers bine, dar se poate intampla mult mai rau
 • Aveti grija la drum
  Aveti grija la drum, o zi frumoasa se poate transforma intr-un infern.
 • Laptop in bucatarie…
  Ce se intampla daca va duceti in bucatarie si gasiti fiica, care s-a oferit singura sa va ajute la spalatul veselei? Va simtiti mai ajutata sau lucrul acesta va pune pe ganduri?

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.