O masina care nu este destinata pentru tractari

Distractiv, Filmuleţe Trimite prin YM

O masina, care sigur nu trebuie folosita pentru a tracta un alt automobil … cel putin nu unul mult mai mare decat dansa O masina care nu este destinata pentru tractari .

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Masina pentru rulota
  Din filmuletul de mai jos reiese ca totusi exista o putere minima a masinii pentru a tracta o rulota in spate.
 • Viteza mare, dar calitati de condus mai slabe
  Masina sport, viteza fenomenal de mare, stil de condus pentru un adevarat sofer de curse … dar pana intr-un moment, cand trebuie sa ia o curba cum trebuie … este o gluma, in sport
 • Coafura pentru caine …
  Daca va place sau nu coafura pentru cainele acesta, este la latitudinea fiecaruia, gustul nu se discuta … dar parca pare putin mai colorat decat trebuie.
 • Masina politiei dupa un Porsche
  In filmuletul urmator, nici nu stii care e mai mare crima, faptul ca soferul de la volanul masinii Porsche fuge de masina politiei sau modul cum conduce masina.
 • Sansele la loto
  Stiati ca sansele de a castiga la loto “6 din 49″ sunt doar de 1 in 13,983,816? Stiati ca nu are nici o importanta ce numere au fost data trecuta, ca sa va puteti face

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.