Programatorii, avionul si aterizarea

Accidente, Filmuleţe, Prostii in aviatie Trimite prin YM

Ce se primeste cand programatorii lucreaza dupa un dead-line strans si trec cu vederea ‘micile greseli’ din liniile de cod … o aterizare ‘nesigura’ cu avionul de test Programatorii, avionul si aterizarea

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • O aterizare ratata cu avionul
  O aterizare rata cu avionul, se pare ca cineva nu a fost atent la scoala sau pur si simplu a fost emotionat, in ambele cazuri sigur nu asa se aterizeaza un avion.
 • Cum sa nu aterizezi un planor
  Cum sa nu aterizezi un planor … cred ca viteza de aterizare a scazut prea mult in curba
 • Aterizare foarte periculoasa cu avionul
  Ce inseamna un pilot de avion experimentat, care s-a riscat la o aterizare periculoasa, dar increzut in el pana intr-un punct … pana in punctul in care a stiut sa renunte la timp.
 • Stiinta necesita sacrificii … si noroc
  Stiinta necesita sacrificii … si foarte mult noroc. Este incredibil cum pilotul de test este lovit de elicea helicopterului experimental si totusi reuseste sa supravetuiasca, fracturandu-si doar cateva coaste.
 • “Fuga” in clipurile video
  Un aspect care nu putea fi trecut cu vederea si care poate fi vazut in multe clipuri video este faptul ca personajele principale “se grabesc undeva”. Va invitam sa vizionati si cateva exemple: (fuga spre inaltimi) (fuga inainte) (fuga

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.