Un helicopter la apa

Distractiv, Filmuleţe, Prostii in aviatie Trimite prin YM

Intentia buna, nu tot timpul se termina cu bine … mai ales cand doresti sa tractezi o barca cu un helicopter si nu ai fost prea atent la scoala cand se perdau cursurile de pilotaj.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • O aterizare ratata cu avionul
  O aterizare rata cu avionul, se pare ca cineva nu a fost atent la scoala sau pur si simplu a fost emotionat, in ambele cazuri sigur nu asa se aterizeaza un avion.
 • Aproape decapitat de elicea helicopter
  Aproape decapitat de elicea unui helicopter … in astfel de momente incepi sa intelegi pentru ce au fost create normele de protectie a muncii .
 • Copii haiosi de la nemti (II)
  Un alt filmulet cu copii haiosi de la nemti. Sunt filmulete bune pentru ridicat dispozitia, mai ales cand te distrezi pe seama altora
 • Helicopter la spalat
  Un helicopter din cauza problemelor de motor nu reuseste sa se ridice de pe apa si … merge la spalatorie
 • Cum sa nu aterizezi un helicopter pe o nava
  Cum sa nu aterizezi un helicopter pe o nava … de exemplu sa nu incerci sa-l aterizezi ca pe un avion si sa incerce o coborare mai verticala .

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.