Vantul si rulota

Distractiv, Filmuleţe, Prostii de circulaţie Trimite prin YM

Atentie la vantul lateral cand tractati o rulota, se pot intampla multe lucruri neplacute Vantul si rulota

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Masina pentru rulota
  Din filmuletul de mai jos reiese ca totusi exista o putere minima a masinii pentru a tracta o rulota in spate.
 • Atentie la altitudine
  Ce se intampla cand altitudinea este prea mica din cauza ca ceva a mers prost. Inca putin si scapau, dar important este sa te catapultezi la timp (ATENTIE: inchideti sonorul inainte de a porni acest
 • Sofer de TIR inconstient, politist pe faza
  Ce se intampla cand un sofer de TIR conduce inconstient cu o viteza foarte mare pe drum public si la un moment dat intalneste un alt camion in fata lui, care merge cu viteza regulamentara?
 • Accident cu avionul la demonstratie
  Ce se intampla cand ai un avion performant, intervine un factor extern la care nu te asteptai, nu ai pregatirea corespunzatoare si probabil ca neglijezi si indicatiile aparatelor de bord? … multe persoane accidentate!
 • Ce se poate intampla daca iai steroizi?
  Ce se poate intampla daca iai steroizi? Pai filmuletul urmator explica destul de multe si fara vorbe. Nu luati porcarii si va intoxicati organismul, o mancare sanatoasa si exercitii regulate, poate nu te face cel

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.