Saracia extrema

De speriat, Prostie Trimite prin YM

In contextul in care exista oameni super-bogati pe glob, cum poate sa existe asa ceva? Stai si te gandesti, la ce-i folosesc mega-miliardele unei persoane? … parca un miliard ar parea de ajuns.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Ardelenii si sexul
  -  Ia zi-mi mie ma, Gheorghe, tie ce-ti place mai mult, Craciunu’ sau sexu’? -Apoi ma, Ioane, parca-mi place mai mult Craciunu’. - Fir-ar ma, Gheorghe, cum asa?! -Apoi, parca-i mai des, ma.
 • Aur pentru paine…
  Intr-o lume in care miliardarii nu mai stiu ce sa faca cu banii, mai exista si asa ceva, oameni simpli schimba aur pe o bucata de paine ca sa nu moara de foame.
 • Steroizi, rau pentru sanatate
  Multi barbati presati de ‘standardul’ actual recurg la lucruri prostesti ca sa se afle ‘in rand cu lumea’. Din pacate, de multe ori se arunca irational si fara a gandi. Prea usor se accepta ideile:
 • Dan Balan, beat la concert
  Ce poate face succesul din oameni …
 • Urat, foarte urat … cel mai urat
  Oare cum se comporta intern organismul unei persoane, ca reactie la chimicatele pe care le inghit sau le injecteaza in prostie unii “culturisti”, la recomandarea unor “pseudo-nutritionisti” fara nici o scoala medicala?

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.