Suntem portal!

Noutati, Prostie Trimite prin YM

Acum doi ani “culmea prostiei” a pornit ca un blog mic, un blog distractiv, dar distractiv in felul lui (cine stie, cunoaste), orienetat catre un anumit tip de oameni, care stiu sa inteleaga corect si sa infrunte cu un zambet pe buze “partea amara a vietii, care ne inconjoara zi de zi”.

In ultima vreme s-a constatat ca, termenul de “blog” nu este potrivit pentru acest site si ca limiteaza si nu ia in calcul lucrul cel mai de valoare: perosanele devotate, care contribuie si care ne viziteaza.

Acest site a devenit un loc unde din ce in ce mai multi vizitatori incep sa ne trimita intamplari “haioase in felul site-ului”, din care sunt create articole, care apoi sunt citite de catre vizitatorii nostri zilnici.

Suntem portal!De asemenea, comentariile voastre, fie bune sau rele, fie pozitive sau negative, toate sunt binevenite si acceptate, deoarece ele reprezinta o opinie si acea opinie trebuie exprimata, trebuie citita, trebuie analizata si trebuie discutata.

Prin faptul ca a devenit un “loc al mai multor persoane”, unde se poate de  discutat pe o gama foarte mare de subiecte, unele chiar “mai intepatoare”, am schimbat titlul site-ului in “portal“.

Va multumim din suflet tuturor celor care ati reactionat la mesajul nostru de apel si ati trimis intamplari din experientele voastre. De asemenea va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi, alaturi de aceasta “oaza”, unde puteti “s-o certati”, “s-o comentati” si “s-o puneti la punct” pe “prostie”, asa cum stiti voi cel mai bine.

Bineinteles ca a fost modificata conform cu noul statut si poezioara noastra de la slogan:

Sunt portalul cel mai tare,
Cu prostie tot sunt plin,
Hai sariti cu mic si mare,
In prostie sa lovim!

Va multumim!

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostieculmea prostiei" a pornit ca un blog mic, un blog distractiv, dar distractiv in felul lui (cine stie, cunoaste), orienetat catre un anumit tip de oameni, care stiu sa inteleaga corect si sa infrunte cu un zambet pe buze "partea amara a vietii, care ne inconjoara zi de zi". In ultima vreme s-a constatat ca, termenul de "blog" nu este potrivit pentru acest site si ca limiteaza si nu ia in calcul lucrul cel mai de valoare: perosanele devotate, care contribuie si care ne viziteaza. Acest site a devenit un loc unde din ce in ce mai multi vizitatori incep sa ne trimita intamplari "haioase in felul site-ului", din care sunt create articole, care apoi sunt citite de catre vizitatorii nostri zilnici.">

Mai citiţi despre prostie...

 • Sustinatori
  NOU! Deschidem lista de onoare in care vom publica devoratorii de inteligenta si sustinatorii anti-prostie si anti-nesimtire! Ce trebuie sa faceti ca sa fiti in aceasta lista? Sunteti din Romania, Republica Moldova sau alta tara vorbitoare
 • Blogerii clovni sau clovneri
  Nu, nu este vorba de toti blogerii si de toata blogosfera din Romania dupa cum multi probabil s-ar aprinde, ci doar despre o mica parte din blogeri, care sustin sus si tare una si fac
 • Despre
  După cum şi v-aţi dat seama până acum acest blog este un pamflet legat de prostie si de formele ei de prezentare. Am scris mai multe lucruri la prefaţă cam ce vreau să fac şi de
 • Site de retete
  Ati vazut probabil mai multe site-uri de retete prin online. La o simpla cautare, o sa gasiti sute de site-uri, care prezinta mii de retete culinare despre tot felul de mancaruri, care mai de care.
 • Încă o replică…
  Tocmai ziceam zilele trecute de un plagiat al lui Marina Capaţînă că am mai găsit încă unul, tot la fel de prost. Este vorba de altă lucrare, desen în cărbune Crochiu nud. Crochiu nud - Marina

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.