Vedeta CulmeaProstiei – Catelul Rex

Reclama, Vedete Trimite prin YM

Uitandu-ne prin arhiva articolelor de pe CulmeaProstiei.ro am identificat ca si noi avem vedete si nu doar una ci chiar mai multe. Una dintre vedetele pe care nu am putut sa n-o remarcam si care este cea mai cunoscuta dintre cei necunoscuti, este catelul Rex – primul “maidanez” care si-a expus gandurile intr-un articol. Am putea sa ne asumam faptul ca suntem prima publicatie online care a postat gandurile unui “maidanez de strada” pe nume Rex, dar atunci am face ca toata lumea si trebuie sa recunoastem ca Rex nu este ca toata lumea, el este cum am spus si mai sus, un maidanez.

Vedeta CulmeaProstiei  Catelul Rex

Da! El este! In imaginea de alaturi puteti sa-l vedeti pe necunoscutul si vesnic al strazii Rex. Ati avut ocazia sa-i ascultati gandurile in articolul: Salut, sunt Rex! Trebuie sa recunoastem ca nu s-a bucurat atunci de succesul pe care-l merita si nu am avut timp si nici bani sa-l promovam prin alte parti, dar ne-am decis sa-i mai acordam o sansa, cine stie, poate de data aceasta Rex va reusi si gandurile lui vor fi citite de mai multi.

Nu va promitem ca se va expune in mod excesiv si ca-si va cumpara o masina de ultimul racnet alaturi de o viluta micuta cu 20 camere undeva prin centru, dar o bucata de paine pe care sa arunce o alta bucata de carne credem ca-si va lua, cine stie, poate chiar va abuza si isi va lua Osul Cel Gustos (asa o sa denumim cel mai tare os de pe Pamant).

Rex este un animal modest, vesnic gata sa asculte un cuvant bun, sa dea din coada daca simte ca-i va pica o bucata de paine sau carne si cu un spirit foarte liber, care sa-i permita sa nu stea doar intr-un singur loc, ci eventual sa-si mute locul daca nu-i mai place privelistea, daca nu mai gaseste de mancare, daca cei din jur nu mai sunt buni cu el sau mai pe scurt, daca nu-i place.

Cam atatea o sa spunem despre Rex de data aceasta, dar nu va faceti griji. Viata este complexa si zilnic se intampla lucruri noi. O sa mai scriem despre el.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostieVedeta Rex Da! El este! In imaginea de alaturi puteti sa-l vedeti pe necunoscutul si vesnic al strazii Rex. Ati avut ocazia sa-i ascultati gandurile in articolul: Salut, sunt Rex! Trebuie sa recunoastem ca nu s-a bucurat atunci de succesul pe care-l merita si nu am avut timp si nici bani sa-l promovam prin alte parti, dar ne-am decis sa-i mai acordam o sansa, cine stie, poate de data aceasta Rex va reusi si gandurile lui vor fi citite de mai multi. Nu va promitem ca se va expune in mod excesiv si ca-si va cumpara o masina de ultimul racnet alaturi de o viluta micuta cu 20 camere undeva prin centru, dar o bucata de paine pe care sa arunce o alta bucata de carne credem ca-si va lua, cine stie, poate chiar va abuza si isi va lua Osul Cel Gustos (asa o sa denumim cel mai tare os de pe Pamant). Rex este un animal modest, vesnic gata sa asculte un cuvant bun, sa dea din coada daca simte ca-i va pica o bucata de paine sau carne si cu un spirit foarte liber, care sa-i permita sa nu stea doar intr-un singur loc, ci eventual sa-si mute locul daca nu-i mai place privelistea, daca nu mai gaseste de mancare, daca cei din jur nu mai sunt buni cu el sau mai pe scurt, daca nu-i place. Cam atatea o sa spunem despre Rex de data aceasta, dar nu va faceti griji. Viata este complexa si zilnic se intampla lucruri noi. O sa mai scriem despre el.">

Mai citiţi despre prostie...

 • Familie din Afganistan la Bucuresti
  Un banc foarte ‘hazliu’ pentru cei care cunosc Bucurestiul (poate un pic exagerat): Becali, aude de un jucator foarte bun, undeva prin Afghanistan. Se duce acolo, il vede, ii place, face un contract cu el si-l
 • Succesul lui Rex … sau nu?
  Acum cativa ani, prin 2010, aici pe CulmeaProstiei.ro am publicat in premiera un articol putin mai iesit din comun si anume povestea unui maidanez vazuta prin ochii lui. Aceasta povestioara purta titlul “Salut, sunt Rex!”
 • Blonde vopsite in brunete
  O blonda care s-a saturat sa rida toata lumea de ea se vopseste bruneta, isi schimba numele si pleaca din oras. Pe drum vede un cioban cu o turma de oi. Ce se gindeste ea:
 • Cersetorii si criza
  Oameni saraci, care nu au un leu pentru a cumpara o bucata de paine cu siguranta exista, pentru ca indiferent de vremurile prin care trecem, nenorocirea poate da peste oricine, dar nu o sa discutam
 • Mimarea orgasmului … pardon, succesului
  Dupa cum spune si titlul, nu este vorba despre ceva de natura sexuala, ci despre ceva de natura comerciala, cu toate ca de multe ori, acestea tind sa aiba in comun unele lucruri. Pentru cei care

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.