Cainele dresat

Animale Trimite prin YM

Nu stim daca este prietenul lui Rex al nostru de pe CulmeaProstiei.ro sau nu, dar se pare ca stie cum sa se aseze civilizat la masa.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostieRex al nostru de pe CulmeaProstiei.ro sau nu, dar se pare ca stie cum sa se aseze civilizat la masa. httpv://www.youtube.com/watch?v=fB6P21ef2Ig">

Mai citiţi despre prostie...

 • La mobil…
  … da mă îcoace telefonul! lasă ca ştiu eu ce fac!! Unde e butonul de pornire?!? Alo!!! E cineva acolo?!? … E cineva acolo in cap?!?
 • Copii teribilisti sar de la inaltime
  Cativa copii teribilisti sar de la inaltime, unul din ei nu prea are curajul, in timp ce prietenul lui se duce sa faca treaba mica undeva mai in spate, bineinteles facand abstractie de camera de
 • Coafura pentru caine …
  Daca va place sau nu coafura pentru cainele acesta, este la latitudinea fiecaruia, gustul nu se discuta … dar parca pare putin mai colorat decat trebuie.
 • Teste accidente pentru trenuri
  Urmatoarele teste, despre cum se comporta un tren in cazul unui accident sunt spectaculoase. Este incredibil, cum o masa asa de mare loveste un corp si ce energie se degaja in procesul de impact …
 • Accidente la inaugurarea de nave maritime
  Daca vreodata va decideti sa va duceti inaugurarea unei nave maritime, aveti grija sa stati mai departe, niciodata nu se stie unde poate merge prost.

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.