2010KQ, nicidecum OZN

Cosmos Trimite prin YM

Se speculeaza prin media cum ca, obiectul identificat de cei de la NASA (2010KQ), care a trecut foarte aproape de Pamant, ar fi un obiect straniu, unii spun chiar de natura extraterestra (OZN).

Se pare ca aceste zvonuri sunt exagerate (oarecum ceva normal pe la noi, ca sa dea senzational) si nu este decat un corp inert, cel mai probabil o componenta dintr-o racheta de lansare a unei nave spatiale in cosmos, care a reusit accidental sa paraseasca orbita Pamantului.

2010KQ, nicidecum OZN

Nu este nevoie sa ne panicam, extraterestrii nu ne-au vizitat … cel putin, nu inca.

Sursa poza: nasa.gov

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Lansarea navetei spatiale in cosmos
  Acum cateva zeci de ani, era foarte greu de imaginat, sa vezi atat de in detaliu lansarea navetei spatiale in cosmos si etapele prin care trece o un zbor de lansare in cosmos. In filmuletul
 • Vedere Pamant din cosmos
  Imagini furnizate de NASA, filmate la rezolutie inalta, cum se vede pamantul de pe orbita pamantului. Senzational!
 • Lansare naveta spatiala
  Imagini in rezolutie inalta, furnizate de NASA, pentru a ne bucura privirile, cat de spectaculoasa este o lansare in spatiu.
 • Accidente la inaugurarea de nave maritime
  Daca vreodata va decideti sa va duceti inaugurarea unei nave maritime, aveti grija sa stati mai departe, niciodata nu se stie unde poate merge prost.
 • Articole despre Facebook
  Probabil fiecare dintre voi a reusit sa observe “marea febra” Facebook. Aceasta “revelatie” este prezentata in cele mai frumoase cuvinte si ovationata peste tot. Si cand toate lucrurile sunt prea frumoase, trebuie sa fie si

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.