Cum deschizi masina cu telefonul mobil

Telefon mobil Trimite prin YM

Daca ti-ai inchis cheile in masina si nu ai la indemana cheile de rezerva, se pare ca exista o solutie! Suna pe cei de acasa (sau alt loc unde ai pastrate cheile de rezerva) si roaga-i sa tina cheile aproape de telefonul mobil. Tu la randul tau apropie telefonul mobil de usa sau portbagajul masinii. Persoana din partea cealalta, poate apasa pe telecomanda cheilor de rezerva si deschide masina.

P.S. Functioneaza doar pentru masinile, care au chei cu telecomanda.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Ce poti face daca ti se fura mobilul?
  Stiati ca operatorul de telefonie mobila poate bloca un telefon din centrala, daca le furnizati seria telefonului mobil (este similar cu seria unica de caroserie la o masina)? Acest numar de serie este o valoare compusa
 • Apel urgenta 112 de pe telefonul mobil
  Stiai ca de pe telefonul tau mobil, pot suna la 112 (apelul de urgenta) peste tot in lume, cu exceptia Americii? Acest numar poate fi apelat chiar si daca ai tastele blocate.
 • Lectie de condus masina
  O adevarata lectie de condus masina, luand in calcul ca soferii schimba parametrii masinii in timp real spre deosebire de o masina simpla, care are ESP, ABS, etc. … bineinteles ca, doar pe pista de
 • La mobil…
  … da mă îcoace telefonul! lasă ca ştiu eu ce fac!! Unde e butonul de pornire?!? Alo!!! E cineva acolo?!? … E cineva acolo in cap?!?
 • Masina politiei dupa un Porsche
  In filmuletul urmator, nici nu stii care e mai mare crima, faptul ca soferul de la volanul masinii Porsche fuge de masina politiei sau modul cum conduce masina.

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.