De pe scena, pe cutia de margarina

Este uimitor ce poate face o criza, in contextul in care depindeai foarte mult de bani (anterior a mai fost scris un articol “Foamea”), dar si la ce te poate duce, daca copii un anumit stil de muzica, fara sa fii original … ajungi sa-ti pui cd-urile cu muzica pe o cutie de margarina.

Si totusi, despre ce este vorba? Exista o promotie la o anumita marca de margarina, care se vinde cu cd-ul unui cantaret, cu muzica pentru oamenii secolului trecut. Nu este neaparat o problema, daca muzica este pentru oamenii secolului trecut, ci mai degraba ca muzica se vinde pe (capacul de la) margarina, probabil cum margarina se pune pe paine (cineva de la marketing si-a incercat “super-inspiratia” probabil, dar din pacate pe “pielea cantaretului”).

Este foarte dificil sa-ti dai seama daca cd-ul este in costul margarinei sau daca acel cd este folosit pe post de panou publicitar, ca si cum “cantaretul” ar recomanda-o, dar indiferent de motiv … sa pui cd-ul cu muzica pe margarina, nu suna chiar bine, cel putin pentru cantaret.

Intr-un mod hazliu, oarecum toate se leaga: o muzica depasita, pe un aliment nociv si depasit, cu o idee prosteasca, vandute la un pret redus.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Meseria de mascota

Meseria de mascotaProbabil una dintre cele mai stupide meserii, este indiscutabil meseria de mascota. Asocierea dintre o persoana si un borcan de muraturi, o pereche te tenisi, o cutie de bere, o lenjerie intima sau oricare alt produs de consum sau serviciu,  poate parea in cel mai bun caz hazlie. Este o diluare de personalitate si poti ramane in memoria oamenilor, nu prin lucrurile bune pe care le-ai facut, dar prin ceva de genul: “Tati, tati! … uite-l pe cel de pe borcan!”.

Cea mai grea si probabil cel mai prost platita meserie de mascota, este cea in care trebuie sa porti un costum stupid din material. Aici nu mai este problema diluarii de personalitate, pentru ca nu te vede nimeni niciodata, dar este o meserie prost platita si inconforatibila. Probabil multi dintre practicantii acestei meserii, daca ar fi intrebati undeva mai ‘separat de sefi’, cred ca ar fi de acord si ei cu acest lucru. Pana la urma cat de placut este sa fii imbracat intr-un pinguin de plus la 30 de grade de caldura si inca sa mai topai vesel, ca sa creezi atmosfera?

Indiferent daca esti mascota cu un costum pe tine sau fara costum, afisat undeva pe un poster sau topaind ca un cangur, pe un borcan sau fiind ‘miezul dulce’ al unui biscuite, sigur exista meserii, in care te poti reprezenta cu mai multa demnitate.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie