Eroare YouTube

Pentru cine nu a vazut ecranul de eroare de la YouTube:
Eroare YouTube

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Windows update

Windows, este sestemul de operare, care ruleaza probabil pe majoritatea calculatoarelor voastre. Nu pentru putini este cunoscut faptul ca acest sistem de operare, mai are unele probleme de functionare (bug-uri). Pentru a rezolva aceste probleme, compania producatoare lucreaza permanent sa le repare. In continuare se va prezenta un inconvenient identificat pe Windows XP.

Pentru a avea pe calculator, ultima varianta ‘reparata’ a sistemului de operare este folosit un mecanism automat (poate fi si la cerere) de actualizare a sistemului de operare. Din punct de vedere conceptual este simplu ce face acest program: aduce ultimele versiuni ale modulelor sistemului de operare de pe serverele companiei producatoare si le instaleaza local pe calculator.

Pentru ca acest procedeu este automatizat, este normal sa fie executat de un porogram (software) de calculator. Acest program are denumirea ‘Windows update’.

Toate bune si frumoase pana acum. Avem un program care ne actualizeaza automat varianta ‘reparata’ a sistemului de operare, dar partea enervanta apare dupa ce a terminat actualizarea sistemului de operare. Acest program deschide periodic o fereastra stupida in care ‘vrea ca in 15 minute sa reporneasca automat calculatorul‘.

Windows update

Este adevarat ca are un buton Restart Later, care poate anula repornirea calculatorului, dar peste o perioada de timp iarasi va aparea ‘fereastra enervanta’. Daca lucrai la ceva important si intamplator a fost nevoie sa pleci undeva mai mult de 15 minute, acest Windows update va reporni calculatorul si poti pierde tot ce lucrai in acel moment.

Din pacate o solutie de actualizare buna, dar cu un final neinspirat. Asteptam solutionarea.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie