Accidente prost “jucate”…

Accidente prost “jucate”… sunt doar niste copii, probabil s-au inspirat de la prostiile de emisiuni despre indivizi care simuleaza tot felul de accidente Accidente prost jucate... .

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Jocuri pe calculator pentru minori

Exista o problema, pe care ai impresia ca nimeni nu o observa si despre care nu chiar vorbeste multa lume: jocuri pe calculator cu violente, pe care le joaca minorii. Zilnic auzim stiri despre toate grozaviile, care se intampla in societatea noastra, dar despre aceasta problema, nu auzi chiar multe.

Jocuri pe calculator pentru minoriPentru cine nu stie, sunt o serie de jocuri in care: ai diverse metode de a ucide una sau mai multe persoane (arme, grenade, cutite, tehnici de atac, etc.), poti sa mergi cu masina pe strada si sa calci oameni sau sa distrugi diverse obstacole, poti sa furi diverse obiecte si alte tipuri de violenta. Toate aceste tipuri de violenta sunt condimentate cu efectele, tipetele si sangele de rigoare.

Pornind de la ideea ca suntem “moderni” si “acceptam mai multe”, probabil nu ar trebui sa fie o problema pentru un public matur, care este format din punct de vedere individ si are capacitatea de a alege si a distinge ce este bine si ce este rau, dar pentru un copil in formare, in perioada in care toate experientele contribuie la formarea lui ca individ, sa invete “performant” sa “taie gaturi” sau sa “calce oameni pe strada” sigur nu este o optiune corecta.

Pana cand cei de la OPC se decid sa reglementeze aceste jocuri pe calculator, cred ca este recomandat atat pentru copii vostri, cat si pentru si pentru societate in general, ca fiecare parinte sa verifice copilul ce joaca la calculator. Sunt sigur ca acele jocuri pot fi la fel de palpitante si fara ucideri de persoane.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie