Dispute in parlament…

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Maxima contemporanta … cu minciuni

Ultima fraza in domeniul prostiei si minciunilor contemporane identificata pe Internet. Trebuie sa recunoastem ca se poate si in ziua de astazi de emis maxime, trebuie doar ca unele celebritati sa inceapa “sa scrie” si uitati-va ce se primeste:

“Eu va mint, dar in realitate nu sunt asa.”

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Alcoolul si minorii

O sa va povestesc o intamplare, care nu neaparat m-a socat, dar m-a pus in cel mai serios mod pe ganduri. Stateam in coada la magazin (da, si Culmea este om), si in fata mea doi copii de vreo zece ani vroiau sa cumpere o sticla de vin. Vanzatoarea, o femeie pe la 40 de ani, a refuzat sa le vanda sticla de vin si copii au fost nevoiti sa plece.

M-am gandit la inceput ca a gresit si poate i-au trimis parintii, dar din discutia cu vanzatoarea, a reesit ca o colega i-a auzit pe copii discutand printre rafturi: “Bai … ai chef de o bere?”. Ca sa fiu sadic, pana la urma s-au decis sa fie cu gusturi mai selecte si au luat o sticla de vin.

Consumul de alcool la varste fragede sigur nu este bun pentru dezvoltarea normala a copiilor, cel putin din punct de vedere intelectual. Ce vor ajunge cand vor fi mari? Ce prostii pot face sub influenta alcoolului si a unei minti nepregatite pentru o lume dura?

Alcoolismul in sine este o “boala” legata de “nefericirea” oamenilor. De ce sunt nefericiti acesti copii? De ce s-a ajuns in acest punct, in care copii mici consuma din proprie initiativa alcool? De ce nu vor alte lucruri? Oare ce se intampla in scoli? … Intrebari dureroase, dar din pacate, fara nici un raspuns.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Site de 500.000.000 euro!

Multe prostii mi-a fost dat sa vad si multe hotii pe fata, dar una ca aceasta chiar nu am mai vazut. Se pare ca guvernarea curenta, doreste sa intre intr-un top nescris al celor mai proaste guvernari din toate timpurile in Romania: foame si criza avem, Codex Alimentarius primii din Europa il testeaza pe noi (sper sa iesim intregi din povestea asta), Rosia Montana vor s-o dea nu stiu cui si sa creeze cel mai mare dezastru natural, drumuri cele mai proaste avem, in schimbul unei economii normale in care sa putem activa normal, un fisc care ne subjuga zilnic avem, somaj avem, crime si violuri avem si va las pe voi pe celelalte sa le descoperiti … de fapt tocmai m-am prins de ceva … ceva bun, dar in practica si nu pe hartii, ce avem?

Acum se pare ca a aparut ultimul racnet “in materie”, guvernul vrea sa faca un site de jumatate de miliard de euro despre Romania in contextul in care exista atatea site-uri, care functioneaza in regim gratuit si un site mic in romania se face cu cateva mii de euro, iar bugetul la stat este gol de nu pot plati o pensie. Nu este  corect sa ne aruncam pripit in afirmatii ca se fura acesti bani, sau probabil se “spala” pe undeva si/sau se dau pe la “cunostinte” si/sau se platesc niste “favoruri” mai vechi de prin campaniile electorale, ca probabil am fi acuzati instant de lipsa de dovezi si nu mai stiu ce, pentru ca chiar nu exista dovezi si chiar daca vor exista,  nu cred ca vor putea fi gasite vreodata.

Acum daca tot am enuntat problema cu site-ul “mileniului”, nu ne ramane decat sa asteptam “castigatorii”, ca sa vedem “partenerii schemei” si sa vedem unde se va duce aceasta suma imensa de bani.

Ca o mica sugestie, poate acesti bani trebuiau sa mearga in ajutorul firmelor, care din cauza conducerii dezastruoase a tarii au ajuns sa moara pe capete si sa creeze zilnic si mai multi someri, ca nu te mai uiti pe site de cultura, daca stomacul face a foame.

O sa termin acest articol cu o gluma, dar care nu cred ca este de ras:

Lumea crapa, da Parasca se piaptana

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Otravirea Romaniei

Nu scriu acest articol pentru ca am si cea mai mica speranta ca se va intampla ceva, nu cred ca va fi citit de cineva, nu cred ca va fi luat in seama de cineva si nu cred ca va schimba nimic legat de soarta deja pecetluita de otravire si intoxicare a tarii noastre.

Este imposibil sa nu observi, cum o tara care din ce in ce mai mult e plina de prostie, smecherie, infractionalitate si mai cautati voi alte lucruri rele care ne-au departat foarte tare de la “candva mandrul si respectatul” neam roman din zona Carpatilor,  este transformata intr-un “cos de gunoi” si o “sera de exeperimente pe cobai” … “cobai romani”.

Despre intentia de “masacru a naturii” de la Rosia Montana, probabil stiti majoritatea, unde pentru echivalentul sumei de plata a pensiilor pentru o luna in toata tara, se doreste a crea unul din cele mai mari dezastre naturale, pe care le-am avut vreodata. Mai era ceva si cu distrugerea istoriei noastre pe acolo, dar probabil pare o nimica toata pentru niste persoane, care pot face asa lucruri oribile, incat nici n-o sa mai insist pe acesta problema.

Ultimul pericol si o “tampenie imensa” este Codex Alimentarius. Codex Alimentarius este o norma de reglementare, de provenienta S.U.A., care indica ce substante chimice sunt “normale” pentru a fi folosite in alimentele pe care le consumam zilnic. La un simplu studiu asupra acestui Codex Alimentarius se identifica usor termeni ca: alimente modificate genetic, interzicerea vanzarii produselor naturiste “sub pretextul ca nu sunt de origine controlata” si tot felul de alte substante, ale caror nume nici nu poti sa le pronunti.

Mai pe scurt, ideea este de a transmorma “chimicatele nocive” in “ceva normal” si “ceva peste tot”. Stiati ca deja mancati anual 7 Kg de aditivi? Inchipuiti-va cat o sa mancati de acum incolo.

Atentie, primul test de implementare al Codex Alimentarius in Europa deja se face pe noi, pe Romani. Din anul trecut a fost aprobat in Romania. Adica in tara cea mai agricola, cea mai sanatoasa, cea mai “cu puiul care fuge prin curte”, cea mai cu “rosia romaneasca sanatoasa”, cea mai ecologica, tara “colt de rai” sa pui in practica asa “tampenie”?

Cred ca urmatoarea si cea mai interesanta problema care ne asteapta, o sa fie intrebarea “de la ce am murit?”. Cu atatea chimicate in aer, in apa, in pamant, in mancare, pe care nici ei nu le inteleg prea bine ce fac, o sa fie foarte greu de realizat acel lucru. Nici nu vreau sa ma gandesc la consecintele modificarilor genetice si efectele asupra organismului.

O sa inchei acest articol cu un banc, care s-ar putea sa nu fie de ras:

La crearea lumii, Dumnezeu a impartit la toate popoarele bogatii cum stia de cuviinta. La un moment dat se apropie de el Sf. Pentru si panicat il intreaba:
- Doamne, de ce comiti nedreptate si i-ai dat poporului roman mai multe … i-ai dat si munte, i-ai dat si padure, i-ai dat si bogatii naturale, i-ai dat si mare … de ce Doamne?
La care Dumnezeu surazand pe sub mustati zice:
-  … stai sa vezi ce conducatori le-am dat.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie