Confruntarea finala la presedintie 2009

Prostie politica Trimite prin YM

Pentru inceput trebuie sa concretizez ca acest articol nu este adresat nici unui candidat la presedentie in special, ci este adresat la situatia noastra actuala.

Un candidat la culmea prostiei este confruntarea finala la presedintie pentru 2009. De ce? Pentru ca in orice stat democratic, in care fiecare candidat ar trebui sa aiba dreptul la opinie si informare a electoratului. In contextul in care nu exista un rezultat final al alegerilor, IPC s-a antepronuntat referitor la rezultatele alegerilor, alegand din oficiu ‘primii trei candidati’, lucru probabil ilegal.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Sondaj: Moralitate vs. Bani, prima evaluare
  Dupa primele rezultate ale sondajului Moralitate versus Bani, numarul de voturi manifestat pentru moralitate si cel pentru bani (in cazul in care ar trebui facuta o alegere) este egal. In contextul vremurilor de criza si intr-o
 • Defrişarea pădurilor
  Există o zicală mai veche: “Omul cu mâna lui şi-o face”. Aşa se întâmplă şi cu aerul pe care îl respirăm. Nu e destul că poluăm cu maşinile zilnic, dar am început să distrugem şi
 • Sondaj în Italia
  Recent a fost efectuat un sondaj de opinie in Italia, in care intrebarea era: “Credeti ca sunt prea multi straini in tara?” Rezultatele au fost dupa cum urmeaza: - 20% dintre respondenti au spus “Si” - 10% dintre
 • Pedeapsa cu moartea
  Pedeapsa cu moartea, este pedeapsa suprema si provoaca cele mai controversate tipuri de discutii. Merita sa fie pedepsita cu moartea o persoana pentru ca a ucis o alta persoana sau a savarsit o fapta foarte grava?
 • Cum se face un “hit”?
  Din pacate, muzica din zilele noastre a capatat o tenta mai mult orientata spre muzica de consum decat spre muzica de valoare artistica. Bineinteles ca este aberant sa spunem: nu mai exista oameni de valoare

despre “Confruntarea finala la presedintie 2009”

CulmeaProstiei.ro nu răspunde de comentariile publicate la articole. Responsabilitatea pentru fiecare comentariu publicat aparţine autorului comentariului, acord exprimat implicit la publicarea fiecărui mesaj.

 1. 1
  Laurentiu

  De acord, trebuia de lasat pe toti sa spuna punctul lor de vedere la confruntara finala, chiar daca mai mult de jumate din ei nu-mi plac nici mie.

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.