Site de 500.000.000 euro!

Prostie politica Trimite prin YM

Multe prostii mi-a fost dat sa vad si multe hotii pe fata, dar una ca aceasta chiar nu am mai vazut. Se pare ca guvernarea curenta, doreste sa intre intr-un top nescris al celor mai proaste guvernari din toate timpurile in Romania: foame si criza avem, Codex Alimentarius primii din Europa il testeaza pe noi (sper sa iesim intregi din povestea asta), Rosia Montana vor s-o dea nu stiu cui si sa creeze cel mai mare dezastru natural, drumuri cele mai proaste avem, in schimbul unei economii normale in care sa putem activa normal, un fisc care ne subjuga zilnic avem, somaj avem, crime si violuri avem si va las pe voi pe celelalte sa le descoperiti … de fapt tocmai m-am prins de ceva … ceva bun, dar in practica si nu pe hartii, ce avem?

Acum se pare ca a aparut ultimul racnet “in materie”, guvernul vrea sa faca un site de jumatate de miliard de euro despre Romania in contextul in care exista atatea site-uri, care functioneaza in regim gratuit si un site mic in romania se face cu cateva mii de euro, iar bugetul la stat este gol de nu pot plati o pensie. Nu este  corect sa ne aruncam pripit in afirmatii ca se fura acesti bani, sau probabil se “spala” pe undeva si/sau se dau pe la “cunostinte” si/sau se platesc niste “favoruri” mai vechi de prin campaniile electorale, ca probabil am fi acuzati instant de lipsa de dovezi si nu mai stiu ce, pentru ca chiar nu exista dovezi si chiar daca vor exista,  nu cred ca vor putea fi gasite vreodata.

Acum daca tot am enuntat problema cu site-ul “mileniului”, nu ne ramane decat sa asteptam “castigatorii”, ca sa vedem “partenerii schemei” si sa vedem unde se va duce aceasta suma imensa de bani.

Ca o mica sugestie, poate acesti bani trebuiau sa mearga in ajutorul firmelor, care din cauza conducerii dezastruoase a tarii au ajuns sa moara pe capete si sa creeze zilnic si mai multi someri, ca nu te mai uiti pe site de cultura, daca stomacul face a foame.

O sa termin acest articol cu o gluma, dar care nu cred ca este de ras:

Lumea crapa, da Parasca se piaptana

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Blogerii clovni sau clovneri
  Nu, nu este vorba de toti blogerii si de toata blogosfera din Romania dupa cum multi probabil s-ar aprinde, ci doar despre o mica parte din blogeri, care sustin sus si tare una si fac
 • Articole despre Facebook
  Probabil fiecare dintre voi a reusit sa observe “marea febra” Facebook. Aceasta “revelatie” este prezentata in cele mai frumoase cuvinte si ovationata peste tot. Si cand toate lucrurile sunt prea frumoase, trebuie sa fie si
 • Portret in creion
  Cautam pe net ceva infromatii legate de realizarea unui portret in creion. Pe unul din site-uri era o sectiune cu sfaturi despre cum sa ‘stapanesti’ tehnica realizarii unui portret in creion. Numele si site-ul nu
 • Site de retete
  Ati vazut probabil mai multe site-uri de retete prin online. La o simpla cautare, o sa gasiti sute de site-uri, care prezinta mii de retete culinare despre tot felul de mancaruri, care mai de care.
 • Foamea
  Se spune ca dupa ce mananci, pentru ca stomacul sa poata digera mancarea, spre el se indreapta o cantitate mai mare din fluxul sanguin si prin faptul ca se duce mai putin sange spre cap,

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.