Prostie mare pe trotuare!

Prostie, Prostii de pe la noi Trimite prin YM

Bucureştiul reuşeşte să ne fascineze zilnic, din păcate rareori cu lucruri bune. Cuvintele care ar descrie viaţa de zi cu zi în Bucureşti ar fi: trafic infernal, praf, zgomot, dezordine, etc.

Prostie mare pe trotuare!

Prostie mare ... pe trotuare. Siguranţa pe primul loc...de la coadă.

Şi ca toată reţeta de haos să fie completă, nu am putut omite trotuarele care sunt veşnic în şantiere ne semnalizate, cu găuri săpate adânci, cu sau fără capacele de la canalizare, gata să înghită pietoni neatenţi şi să-i trimită la spital sau să le lase amintiri neplăcute despre oraşul în care trăiesc.

Slalomul printre maşini şi materiale de construcţie dacă nu a devenit un sport, o obişnuinţă a devenit sigur.  Ignoranţa sau obişnuinţa te face să te mulţumeşti cu pantofii plini de praf, o împiedicare sau poate chiar o înjurătură şi să mergi mai departe de parcă aşa a fost tot timpul.

Cine ar răspunde în cazul unui accident? O părere de rău sau zeci de tone de explicaţii după un eventual accident nu ar eclipsa nici pe aproape măsurile de precauţie şi de semnalizare necesare şi impuse în asemenea cazuri.

Aveţi grijă pe unde mergeţi.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Accident cumplit la curse de masini
  Este poate cel mai cumplit accident vazut la o competitie cu masini. Trebuie de recunoscut totusi ca acest sport (drag race) are unele probleme cu siguranta pilotilor, chiar si daca persoana in cauza a
 • Cuvânt înainte
  De ce prostia? Nu ştiu de unde a pornit exact, dar ca şi multe alte fenomene sociale care ne înconjoară, ne înconjoară şi acesta, face parte din viaţa de zi cu zi şi nu ne
 • Accidente la inaugurarea de nave maritime
  Daca vreodata va decideti sa va duceti inaugurarea unei nave maritime, aveti grija sa stati mai departe, niciodata nu se stie unde poate merge prost.
 • Ca intre blonde
  O blonda hotaraste sa rapeasca un copil pentru a castiga bani din rascumparare. Merge intr-un parc, ademeste un copil in spatele unui copac si scrie urmatorul bilet: “V-am rapit copilul! Imi pare rau ca am fost
 • Nebunia de viteză
  Un lucru foarte tare este să te plimbi cu un motor la viteze foarte mari … până în momentul în care te ucizi sau ucizi pe cineva drag cuiva. Statistic fiecare în viaţa lui poate

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.