Vaccin gripa porcina

Prostii medicale Trimite prin YM

Ultima tendinta in domeniul bolilor ‘aparute din senin’ este gripa porcina. S-a creat peste tot o panica generala cu aceasta gripa. Unii cred, altii nu, pe altii nu-i intereseaza, dar un lucru este clar, aceasta gripa a aparut, exista si nimeni nu stie de unde.

Se vehiculeaza mai multe scenarii despre modul de aparitie. Unii spun ca a aparut ca o evolutie ‘normala’ a virusului gripal, altii spun ca este creat si nu exista nici o metoda de a trece un virus de gripa de la porc la om fara putin ‘ajutor’ de laborator si cateva mutatii.

Un lucru si mai ciudat este ca, toate mijloacele de protectie existente in punctele de intrare in tara, nu au putut opri virusul si totusi noi nu-l aveam. Bineinteles ca toate aceste lucruri sunt supozitii, deoarece sunt teorii greu demonstrabile.

Ca salvare miraculoasa impotriva acestei gripe a aparut un vaccin pentru gripa porcina. Aparitia acestui vaccin este destul de controversata, pe de o parte producatorii sustin ca este eficient, pe de alta parte opozitia sustine ca acest vaccin este mai periculos decat insusi virusul.

Conform unor surse de pe Internet, se spune ca acest vaccin contine doua substante periculoase pentru om: thimerosol si squalene. Thimerosol are in compozitie 50% mercur si poate provoca leziuni la nivel de creier. Squalene este o substanta care accidental poate amagi celulele responsabile de imunitatea noastra pentru a ataca propriile celule sanatoase.

Totusi cel mai suspect lucru este: compania producatoare nu isi asuma responsabilitatea juridica pentru vaccinul produs, adica daca ceva merge prost, nu ii puteti da in judecata, pentru ca au imunitate si sunt protejati. Si acum intrebarea dureroasa: cum se poate permite acest lucru la un medicament? Cine este nebun sa se injecteze cu ceva, de care nici macar compania producatoare nu este sigura?

Inca un caz care m-a alarmat, pe mine cel putin, este un pic mai real. O cunostinta care si-a facut acest vaccin, a inceput sa aiba un comportament ‘ciudat’ si ‘probleme cu orientarea’.

Daca este bun sau nu acest vaccin, timpul va arata, din pacate pe fiinte umane drept cobai. In cazul in care va functiona corect, cineva va castiga foarte multi bani, dar daca acest vaccin nu functioneaza corect si va nenoroci sau chiar ucide oameni nevinovati, cine va fi tras la raspundere?

Informati-va corect si puneti intrebarile care va intereseaza inainte de a merge la vaccinare!

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Numarul 1
  Ne-am decis! Toata lumea se autodeclara numarul 1 in ceva, ne autodeclaram si noi, suntem Numarul 1 in prostie … din univers ;) ! Dar nu asa … specialisti tata … din aia, care
 • Romanii si caldura
  In ultimul timp s-a creat un fel de trend pe la televizoare si anume “cuplurile swinger“. Nu este ceva iesit din comun sa nu stiti acest termen, pentru ca pe undeva nici nu e chiar
 • Mimarea orgasmului … pardon, succesului
  Dupa cum spune si titlul, nu este vorba despre ceva de natura sexuala, ci despre ceva de natura comerciala, cu toate ca de multe ori, acestea tind sa aiba in comun unele lucruri. Pentru cei care
 • Windows update
  Windows, este sestemul de operare, care ruleaza probabil pe majoritatea calculatoarelor voastre. Nu pentru putini este cunoscut faptul ca acest sistem de operare, mai are unele probleme de functionare (bug-uri). Pentru a rezolva aceste probleme,
 • Cumparare colectiva sau … in grup
  Odata cu evolutia societatii noastre (nu o sa concretizam si in ce directie), tot mai multe (si diverse) lucruri au inceput sa se faca in grup. Inca din timpul omului preistoric exista turma umana, sau mai

despre “Vaccin gripa porcina”

CulmeaProstiei.ro nu răspunde de comentariile publicate la articole. Responsabilitatea pentru fiecare comentariu publicat aparţine autorului comentariului, acord exprimat implicit la publicarea fiecărui mesaj.

 1. 1
  Georgiana

  banuesc si eu ca e ceva putred la mijloc … prea apar tot felul de gripe in ultima vreme…aviara,porcina…

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.