Reclamele care ţin mai mult decât filmul

Prostie, Prostii în televiziune Trimite prin YM

Mulţi dintre noi după o zi de muncă ne aşezăm în faţa televizorului să ne uităm la o emisiune sau un film mai interesant. Nu o să discut partea cu filmul interesant sau emisiunea, pentru că aici e o discuţie lungă, dar o să mă rezum la film sau emisiune aşa cum este.

Reclamele care ţin mai mult decât filmul

Reclamele de la TV

Nu am putut să nu observ în ultima vreme cantitatea veşnic în creştere a materialelor publicitare la fiecare emisiune, o cantitate care tinde să polueze scopul acelor emisiuni, de multe ori o cantitate care transformă acele emisiuni într-un terci vizual servit nouă pe o tavă, o tavă a televiziunii orientate exagerat spre profit.

La unele emisiuni aceste reclame ajung să dureze mai mult decât însăşi emisiunea. Ai impresia că te uiţi la nişte banere publicitare cronice, unde toată ziua rulează reclame şi cauţi emisiuni sau filme printre ele.

O să închei acest articol cu o frază care îmi place mult şi care ar trebui să stea la baza unui sistem democratic: Din fericire putem alege!

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • ILIUŢĂ – Ghicitorul lu’ peşte
  Era seara târziu, somnul nu mă prindea şi schimbam aleator posturile de televiziune, în speranţa să-mi atragă atenţia ceva interesant  … şi mi-a atras atenţia ceva, dar ceva foarte stupid. La un post de televiziune
 • Reclama pe site-uri
  Nu rareori sunt cazurile când la vizitarea unor site-uri web vi se arată tot felul de banere cu reclamă pe ele, colorate, frumoase şi animate, pline de mesaje de genul ‘Veniţi la noi’ sau ‘Cumpăraţi
 • Reclame ce promovează prostie
  Azi o să nominalizez spre culmea prostiei tot ceva legat de reclame TV şi anume reclamele ce promovează prostia. Nu rare sunt deja acele reclame în care cineva-i face o fază vecinului, care ne este
 • Emisiunile de ‘ghicit’ sau ‘premiat’ la TV
  Este imposibil să treci cu vederea peste o escrocherie care rulează sub forma unor emisiuni după ora 00:00 la unele posturi de televiziune şi anume diverse emisiuni astrologice, care iţi ghicesc viitorul, trecutul, prezentul şi
 • Dansez…din Basarabia
  La un anumit post de televiziune rulează o emisiune despre dans. Fiecare echipă are un scop comun să ajute o persoană cu probleme. Pe lângă o groază de melodii siropoase, plânsete ale unor oameni nevoiaşi,

despre “Reclamele care ţin mai mult decât filmul”

CulmeaProstiei.ro nu răspunde de comentariile publicate la articole. Responsabilitatea pentru fiecare comentariu publicat aparţine autorului comentariului, acord exprimat implicit la publicarea fiecărui mesaj.

 1. 2
  Culmea

  ar trebui sa inceapa sa fie mai mult ziare, asa cum trebuie sa fie ele, adica informative, educative, utile si sa fie mai putin firme sau corporatii care produc bani si viitorul lor s-ar putea schimba mai in bine. Am avea stiri si informatii mai de calitate si nealterate.

 2. 1
  Anonim

  … In ce tara sunt reclame care tin mai mult decat filmul? … Se presupune ca trebuie sa fie o tara care are cel putin un post de televiziune si tare ma bucur ca nu sunt(em) lovit(i) de aceasta ciuma, deoarece avem imensul privilegiu de a nu avea NICI O singura televiziune. Asadar, sunt si parti bune pe-aici, mai avem si noi noroc in cate una-alta. Ce bine e sa traiesti intr-o tara in care nu e nici o singura televiziune (si NICI UN singur post de radio si NICI UN singur ziar si asa mai departe …)

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.