Filme, asemanari

Curiozitati Trimite prin YM

Filmele ocupa un rol important in industria de “entertainment” (sau mai pe romaneste distractie), dar o sa vorbim despre altceva si anume diferenta dintre felul de a face un film si modul de prezentare.

Daca stai sa te uiti putin mai atent, se poate observa o diferenta sesizabila intre filmele americane si filmele europene.

Filmele americane sunt un “spot publicitar” de aproximativ o ora si jumatate. Poti vedea in ele chiar produse, servicii sau promovarea SUA. La capatul celelalt, filmele europene sunt mai multe scenete de teatru, adunate impreuna. Explicatia s-ar putea sa vina de la provenienta lor si de la mediul din care se nasc.

Filmele americane, fiind servite deja “digerate” si cu efecte speciale, au avut un impact mai mare la majoritatea, spre deosebire de filmele europene, care sunt servite “nedigerate” si de multe ori este necesar sa te gandesti ce a vrut sa spuna autorul.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Credite la banca
  Care din voi in ultima vreme ati auzit sa fi acordat cuiva vreo banca credit? Si nu terbuie neaparat sa va uitati la televizor sau in ziare, au si ei problemele lor, dar trebuie sa
 • Încă o prostie din imobiliare
  Mergeam pe drum şi nu am putut să nu observ întâmplător încă o prostie imobiliară, o prostie din şirul mai multor pe care le-am văzut. Probabil este încă una din ţepele deja prezente pe piaţa
 • Postere pe pânză, printuri giclee drept tablou
  Pe piaţă au apărut o serie de ‘lucrări de artă’, la care dacă nu eşti un tip cunoscător de artă s-ar putea să crezi că este o lucrare de artă pictată în acrilic sau ulei.
 • Sondaj prostie, cum votez
  Contrar unor mituri despre prostie, prostia nu este un lucru care tine doar de persoana. Prostia este un fenomen mult mai complex si tine atat de factori interni, cat si de factori externi. Sa presupunem
 • A venit iarna … iar
  De ceva vreme, cu care probabil ne-am si obisnuit, ni se prezinta stiri pe toate canalele radio si TV de tipul “a venit iarna”, “iarna ne ingroapa in zapada”, “iarna o sa ne termine”, “iarna

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.