Replica

Prostie intelectuală Trimite prin YM

Căutam pe net una/alta si la un moment dat pe un aşa zis site de artă am găsit ceva care m-a făcut să râd vreo 5 minute cel puţin. O pictoriţă cunoscută, Marina Căpăţînă, avea o lucrare “Cerbul”, era un desen simplu, dar drăguţ.

Replica

"Cerbul" - Marina Capatina

Pe acel site am găsit o replică, dacă pot să-i spun aşa, la această lucrare. Pe lângă faptul că era un plagiat era şi o copie proastă.

Replica

"Replica"

Se pare că zicala:“Copia e mai proastă decât originalul” rămâne în picioare în continuare.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Încă o replică…
  Tocmai ziceam zilele trecute de un plagiat al lui Marina Capaţînă că am mai găsit încă unul, tot la fel de prost. Este vorba de altă lucrare, desen în cărbune Crochiu nud. Crochiu nud - Marina
 • Portret in creion
  Cautam pe net ceva infromatii legate de realizarea unui portret in creion. Pe unul din site-uri era o sectiune cu sfaturi despre cum sa ‘stapanesti’ tehnica realizarii unui portret in creion. Numele si site-ul nu
 • Postere pe pânză, printuri giclee drept tablou
  Pe piaţă au apărut o serie de ‘lucrări de artă’, la care dacă nu eşti un tip cunoscător de artă s-ar putea să crezi că este o lucrare de artă pictată în acrilic sau ulei.
 • Blonde pe strada
  Un tip mergea pe strada shi, la un moment dat vede in fatza lui o blonda super-sexy ….dar nu shtia cum sa intre in vorba cu ea…. dupa vreo 10 minute de mers in spatele
 • Smecher frate … si cu sapca
  Problema celor sapte ani de acasa si al educatiei pentru “noua generatie” nu este noua. Se vorbeste mult, se propun solutii si mai multe … si nu se primeste mai nimic. Acum toti o sa

despre “Replica”

CulmeaProstiei.ro nu răspunde de comentariile publicate la articole. Responsabilitatea pentru fiecare comentariu publicat aparţine autorului comentariului, acord exprimat implicit la publicarea fiecărui mesaj.

 1. 5
  Ovidiu

  O stiu pe Marina, este un talent si lucrarea pe care ati prezentat-o aici nu este nici pe departe aproape de valoarea ei ca artist. Astfel de lucruri fac diferenta dintre artistii adevarati si restul, pacat ca oameni de valoare ajung in astfel de situatii.

 2. 4
  Pavel

  … este tare formularea “cerbul din pivnita” :)

 3. 3
  felicia

  Sooper

 4. 2
  Laurentiu

  … replica “cerbul din pivnita” :)

 5. 1
  ciupa

  Nici macar sa copie nu sunt in stare…..ce sa mai vorbim de ceva original.

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.