Accident cu avionul la demonstratie

Accidente, Filmuleţe, Prostii in aviatie Trimite prin YM

Ce se intampla cand ai un avion performant, intervine un factor extern la care nu te asteptai, nu ai pregatirea corespunzatoare si probabil ca neglijezi si indicatiile aparatelor de bord? … multe persoane accidentate!

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • O aterizare ratata cu avionul
  O aterizare rata cu avionul, se pare ca cineva nu a fost atent la scoala sau pur si simplu a fost emotionat, in ambele cazuri sigur nu asa se aterizeaza un avion.
 • Zbor spectaculos la joasa altitudine
  Un zbor spectaculos cu un avion de lupta la joasa altitudine … pare periculos
 • Jocuri pe calculator pentru minori
  Exista o problema, pe care ai impresia ca nimeni nu o observa si despre care nu chiar vorbeste multa lume: jocuri pe calculator cu violente, pe care le joaca minorii. Zilnic auzim stiri despre toate
 • Aterizare foarte periculoasa cu avionul
  Ce inseamna un pilot de avion experimentat, care s-a riscat la o aterizare periculoasa, dar increzut in el pana intr-un punct … pana in punctul in care a stiut sa renunte la timp.
 • Demontratie avion de lupta
  Pentru cei curiosi sa afle cum arata si cum mai zboara un avion de lupta

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.