Meseria de mascota

Prostie job Trimite prin YM

Meseria de mascotaProbabil una dintre cele mai stupide meserii, este indiscutabil meseria de mascota. Asocierea dintre o persoana si un borcan de muraturi, o pereche te tenisi, o cutie de bere, o lenjerie intima sau oricare alt produs de consum sau serviciu,  poate parea in cel mai bun caz hazlie. Este o diluare de personalitate si poti ramane in memoria oamenilor, nu prin lucrurile bune pe care le-ai facut, dar prin ceva de genul: “Tati, tati! … uite-l pe cel de pe borcan!”.

Cea mai grea si probabil cel mai prost platita meserie de mascota, este cea in care trebuie sa porti un costum stupid din material. Aici nu mai este problema diluarii de personalitate, pentru ca nu te vede nimeni niciodata, dar este o meserie prost platita si inconforatibila. Probabil multi dintre practicantii acestei meserii, daca ar fi intrebati undeva mai ‘separat de sefi’, cred ca ar fi de acord si ei cu acest lucru. Pana la urma cat de placut este sa fii imbracat intr-un pinguin de plus la 30 de grade de caldura si inca sa mai topai vesel, ca sa creezi atmosfera?

Indiferent daca esti mascota cu un costum pe tine sau fara costum, afisat undeva pe un poster sau topaind ca un cangur, pe un borcan sau fiind ‘miezul dulce’ al unui biscuite, sigur exista meserii, in care te poti reprezenta cu mai multa demnitate.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Anunt de inchiriere spatii comerciale
  Nu poti sa nu treci pe langa un anunt pentru inchiriere spatii comerciale, cum este cel din imaginea de mai jos si sa nu-l observi (probabil este ultimul racnet in marketing).
 • Alinuta curioasa
  Alinuta catre tatal ei: - tati, tati!…am auzit ca in unele tari in Africa un barbat nu-si cunoaste sotia inainte de a se marita cu ea… tata: -Asa este in toata lumea, draga mea…!
 • Blonde vopsite in brunete
  O blonda care s-a saturat sa rida toata lumea de ea se vopseste bruneta, isi schimba numele si pleaca din oras. Pe drum vede un cioban cu o turma de oi. Ce se gindeste ea:
 • Autolauda nejustificata
  Autolauda nejustificata, este fenomenul, folosit foarte des de altfel, prin care ‘cineva’ (sau prietenii/partenerii lui) se declara sau isi asuma o anumita pozitie pe care nu o merita. Cel mai vizibil o sa intalniti acest
 • Romanii si caldura
  In ultimul timp s-a creat un fel de trend pe la televizoare si anume “cuplurile swinger“. Nu este ceva iesit din comun sa nu stiti acest termen, pentru ca pe undeva nici nu e chiar

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.