Retea sociala…

O definitie pe scurt a unei retele sociale ar fi “o multime de persoane care sufera de sindromul Share, sindromul Comment si sindromul Like“.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Gurul negocierii … si Romania

Astazi am primit la redactie un SPAM cu o “stire socanta”, cu un titlu “impunator” de tipul “Gurul negocierii vine in Romania” … tocmai din America. Stai si te gandesti … oare nu de acolo a venit criza financiara? Oare ce poate sa ne invete? Cum sa mai facem inca o criza financiara?

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Alcoolul si minorii

O sa va povestesc o intamplare, care nu neaparat m-a socat, dar m-a pus in cel mai serios mod pe ganduri. Stateam in coada la magazin (da, si Culmea este om), si in fata mea doi copii de vreo zece ani vroiau sa cumpere o sticla de vin. Vanzatoarea, o femeie pe la 40 de ani, a refuzat sa le vanda sticla de vin si copii au fost nevoiti sa plece.

M-am gandit la inceput ca a gresit si poate i-au trimis parintii, dar din discutia cu vanzatoarea, a reesit ca o colega i-a auzit pe copii discutand printre rafturi: “Bai … ai chef de o bere?”. Ca sa fiu sadic, pana la urma s-au decis sa fie cu gusturi mai selecte si au luat o sticla de vin.

Consumul de alcool la varste fragede sigur nu este bun pentru dezvoltarea normala a copiilor, cel putin din punct de vedere intelectual. Ce vor ajunge cand vor fi mari? Ce prostii pot face sub influenta alcoolului si a unei minti nepregatite pentru o lume dura?

Alcoolismul in sine este o “boala” legata de “nefericirea” oamenilor. De ce sunt nefericiti acesti copii? De ce s-a ajuns in acest punct, in care copii mici consuma din proprie initiativa alcool? De ce nu vor alte lucruri? Oare ce se intampla in scoli? … Intrebari dureroase, dar din pacate, fara nici un raspuns.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Cutremurul din Haiti

Cu totii deja stim despre cutremurul foarte puternic din Haiti si despre numarul mare de victmime produs (peste 100 mii de morti). Este un dezastru incontestabil si nici o fiinta umana nu merita sa treaca prin clipele de oroare, peste care au trecut saracii oameni din acea tara.

In ultima vreme au aparut doua variante despre acest incident.

Varianta 1 – Cauze naturale

Varianta oficiala si cea mai cunoscuta, referitoare la cutremurul din Haiti, un cutremur provocat din cauze naturale, ca oricare alt cutremur si cu consecintele de rigoare.

Varianta 2 – Cauze artificiale

Varianta mai putin oficiala, cu iz de fantastic, dar si cu unele dovezi stiintifice se refera la un cutremur provocat prin metode artificiale de catre o “super-arma”. Lucrul considerat suspect la acest cutremur, este magnitudinea acestui cutremur si repetitivitatea lui. Putine persoane stiu de existenta unui proiect sub denumirea HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), care se presupune ca ar putea genera cutremure.

Exista teorii pe Internet, care spun ca se poate provoca un cutremur daca asupra placilor tectonice se aplica un semnal de unde de frecventa foarte joasa (VLF), care poate duce la eliberarea energiilor acumulate in ele, similar unui cutremur care apare pe cale  naturala. Se presupune ca acele unde pot fi trimise de niste antene puternice intr-o anumita locatie de pe pamant prin reflectarea lor din ionosfera Pamantului intr-un anumit punct. Va prezint si un exemplu care preiznta o explicatie a acestei teorii:

Care este adevarul, fara dovezi clare este foarte greu de spus, dar indiferent de ce s-a intamplat acolo, un lucru este sigur, sufera oameni nevinovati, care nu au nici o vina.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Aur pentru paine…

Intr-o lume in care miliardarii nu mai stiu ce sa faca cu banii, mai exista si asa ceva, oameni simpli schimba aur pe o bucata de paine ca sa nu moara de foame.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie