Va dorum un Paste Fericit!

Felicitari Trimite prin YM

Dragi cititori! Va dorim sa petreceti sarbatorile de Paste alaturi de cei dragi in armonie, fericire si bucurie. Fie ca aceasta sarbatoare, pe langa armonia si dragostea din familie, sa va aduca aminte si de adevaratul ei sens si anume sacrificiul pentru a face un lucru bun si din suflet pentru cei din jur.

Va dorim, ca pe timp de vremuri nelinistite, cum sunt cele de acum, sa nu uitati sa va acordati putin timp pentru a intelege si latura voastra spirituala, care de multe ori este lasata pe planul doi in detrimentul unor necesitati simple de zi cu zi. Exista si o vorba veche: “Dar din dar se face Raiul”.

Va dorim sarbatori fericite!

Va dorum un Paste Fericit!

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostieVa dorim sarbatori fericite!

Lumina Invierii...

">

Mai citiţi despre prostie...

 • Va dorim un Paste fericit!
  Va dorim un Paste fericit alaturi de cei dragi!
 • Craciun Fericit!
  Va dorim un Craciun fericit alaturi de cei dragi, plin de belsug, bucurie si binevointa. Sa fiti sanatosi, sa reusiti in ceea ce va propuneti si sa va bucurati de cat mai multe evenimente frumoase.
 • La Multi Ani!
  Stimati iubitori si fani ai acestui site! CulmeaProstiei.ro a facut putin peste un an, dar calea spre “culmea” adevarata pare lunga si anevoioasa. Va promitem sa va distram in felul nostru in continuare si sa
 • Va felicitam cu 8 Martie!
  Dragi reprezentante ale sexului frumos, va felicitam cu aceasta frumoasa sarbatoare si va dorim sa fiti frumoase, iubite, apreciate si norocoase!
 • Moş Niculae, un început bun de sărbători!
  Cadouri de Moş Niculae Sărbătorile de iarnă încep cu dreptul, încep cu cadourile de la Moş Niculae, cu amintirile din copilărie când lăsam ciorăpelul sau ghetuţele curate şi găseam a doua zi în ele cadourile lăsate

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.