La mobil…

Filmuleţe, Prostii de pe la noi Trimite prin YM

… da mă îcoace telefonul! lasă ca ştiu eu ce fac!! Unde e butonul de pornire?!? Alo!!! E cineva acolo?!? … E cineva acolo in cap?!?

Se pare că tehnologia informaţiilor nu a ajuns până la urmă la cel mai înalt nivel. O convorbire la mobil se poate face şi cu microfonul sau poate greşesc eu şi în microfon era ceva ce nu stim noi La mobil... … cine ştie, cunoaşte … sau nu? … eu unul nu-i dau mobilul.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Dragoste in familie
  Pleaca sotul in alta camera cu mobilul in buzunar. Scoate mobilul si suna acasa. Sotia ridica receptorul. Sotul: – Scumpo, te iubesc… Apoi inchide receptorul. Se intoarce inapoi si intreaba: – Cine a sunat? –
 • Cum deschizi masina cu telefonul mobil
  Daca ti-ai inchis cheile in masina si nu ai la indemana cheile de rezerva, se pare ca exista o solutie! Suna pe cei de acasa (sau alt loc unde ai pastrate cheile de rezerva) si
 • Blonda la bar
  O blonda merge la un bar si cere un pahar cu sperma. Barmanul face o laba dupa care ii duce paharul. Aceasta mai cere unul. Barmanul mai face o laba si ii mai aduce unul. 
 • Saracia extrema
  In contextul in care exista oameni super-bogati pe glob, cum poate sa existe asa ceva? Stai si te gandesti, la ce-i folosesc mega-miliardele unei persoane? … parca un miliard ar parea de ajuns.
 • Apel urgenta 112 de pe telefonul mobil
  Stiai ca de pe telefonul tau mobil, pot suna la 112 (apelul de urgenta) peste tot in lume, cu exceptia Americii? Acest numar poate fi apelat chiar si daca ai tastele blocate.

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.